«Έχουμε ακόμα δρόμο»

Gazzetta team
«Έχουμε ακόμα δρόμο»

bet365

Μία καλύτερη πορεία ακόμα κι από την περσινή βάζει σαν στόχο ο παίκτης του Αστέρα Τρίπολης, Σάββας Τσαμπούρης, καθώς όπως είπε σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό ή ομάδα θέλει να μπει στα πλέι οφ.

Ο 26χρονος αμυντικός δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τα καλά αποτελέσματα, τα οποία οφείλονται στην ομοιογένεια και στις λίγες αλλαγές σε σχέση με πέρσι στο ρόστερ της ομάδας.

Ο Τσαμπούρης δεν παρέλειψε να τονίσει πόσο σημαντική είναι η στήριξη από τους οπαδούς, τους οποίους και κάλεσε στο γήπεδο για να ωθήσουν με τον τρόπο τους την ομάδα και να γίνουν ο «12ος παίκτης».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο NovaΣΠΟΡ FM 94.6:

Για τη νίκη του Αστέρα κόντρα στην Κέρκυρα με 3-0:

«Είναι αλήθεια ότι συνήθως δεν παίρνουμε νίκες με μεγάλα σκορ και πέρυσι μόνο μία φορά κόντρα στον Εργοτέλη πετύχαμε πολλά γκολ. Συνήθως, παίρνουμε αγχωτικές νίκες, αλλά τώρα προσφέραμε θέαμα και γκολ».

Για την μέχρι τώρα καλή απόδοση της ομάδας:

«Αρχικά, έχουμε συγκριτικό πλεονέκτημα από τις άλλες ομάδες γιατί έχουμε ίδιο κορμό. Οι εννιά από τους 11 είναι παίκτες είναι οι ίδιοι, έχουμε ομοιογένεια και έχουμε αφομοιώσει το σύστημα και καταφέρνουμε να μετουσιώσουμε τις φάσεις σε γκολ. Ελπίζουμε με αυτό ο κόσμος να έρχεται στο γήπεδο γιατί είναι αλήθεια ότι δεν έχουμε πολύ συμπαράσταση».

Για τον κόσμο:

«Ξέρουμε τα οικονομικά προβλήματα και τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει όλος ο κόσμος, εμείς θέλουμε την υποστήριξη του, όπως πέρυσι στο παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο στο κύπελλο, αλλά και στο Europa League. Θέλουμε ο κόσμος να έρχεται στο γήπεδο».

Για τους στόχους της ομάδας:

«Πρέπει να παραμείνουμε προσγειωμένοι, το πρωτάθλημα δεν τελειώνει στη δεύτερη αγωνιστική. Το ταμείο γίνεται στο τέλος. Εμείς θέλουμε να επαναλάβουμε την περσινή πορεία να βρεθούμε στα play offs και να προχωρήσουμε στο Κύπελλο. Ωστόσο, στο τέλος θα δούμε τι θα έχουμε κάνει».

Για τους προσωπικούς του στόχους:

«Υγεία γιατί χωρίς αυτή δεν καταφέρνεις τίποτα, όταν μία ομάδα πηγαίνει καλά ο ποδοσφαιριστής χαίρεται με το σύνολο».

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα