Παράταση και... επίσημα από ΕΠΟ

Gazzetta team
Παράταση και... επίσημα από ΕΠΟ

bet365

Παράταση στην μεταγραφική περίοδο για ποδοσφαιριστές που είναι ελεύθεροι θα δοθεί και με την... βούλα πλέον, όπως αποφάσισε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Στο Δ.Σ. της ΕΠΟ που έγινε την Δευτέρα, αποφασίστηκε κι επίσημα να δοθεί μία εξτρά προθεσμία στις ομάδες για μεταγραφές... άνεργων παικτών, κάτι που ήταν γνωστό από τις προηγούμενες ημέρες και απλά απέμενε το τυπικό μέρος.

Μετά το τέλος της συνεδρίασης η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αναφέρει σχετικά με την παράταση μεταγραφών: «Ενέκρινε ομόφωνα την υλοποίηση και στην τρέχουσα μετεγγραφική περίοοδο της πρόβλεψης του Κανοσνιμού Ιδιότητας και Μετεγγραφών της FIFA για τους «άνεργους ποδοσφαιριστές» (άρθρο 6 του Κανονισμού και των ερμηνευτικών σχολίων, όπως είναι ανηρτημένα στην ιστοσελίδα της Ε.Π.Ο.). Ως καταληκτική ημερομηνία ορίστηκε η 14η Σεπτεμβρίου 2012».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα