Αποθεραπεία με χαμόγελα στην Ξανθη

Αποθεραπεία με χαμόγελα στην Ξανθη

bet365

Σε δύο γκρουπ χωρίστηκαν οι παίκτες της Ξάνθης στην σημερινή προπόνηση, με το κλίμα να είναι εξαιρετικό μετά το πρώτο τρίποντο της σεζόν στον χτεσινό αγώνα με την ΑΕΚ. Απόν ο Ρικάρντο Ντάνι που έγινε πατέρας.

Εξαιρετικό είναι το κλίμα στην ομάδα της Ξάνθης μετά την χτεσινή πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα με αντίπαλο την ΑΕΚ με τους παίκτες του Ακριτικού συλλόγου να μην μπορούν να κρύψουν την χαρά τους.

Το σημερινό πρόγραμμα στα Πηγάδια ήταν χωρισμένο στα δύο, καθώς η ομάδα χωρίστηκε σε δύο γκρουπ. Οι βασικοί στο χτεσινό αγώνα έκαναν αποθεραπεία, ενώ όσοι είχαν μικρό χρόνο συμμετοχής ή δεν έπαιξαν, έκανα τακτική.

Ατομικό πρόγραμμα εκτός από τον Δημήτρη Κομεσίδη, ακολούθησαν οι Μάνταλος και Μπέρτος με τον πρώτο να έχει ένα ήπιο σφίξιμο στον δικέφαλο και τον δεύτερο ένα χτύπημα στην ποδοκνημική. Η κατάστασή τους ωστόσο δεν είναι ανησυχητική και σύντομα θα μπουν στους κανονικούς ρυθμούς.

Επίσης, απόν από την προπόνηση ήταν ο Ρικάρντο Ντάνι, καθώς η γυναίκα του έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο μωρό και αυτός βρέθηκε κοντά της, αφού είχε πάρει άδεια από το τεχνικό επιτελείο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα