«Τρέχει» να προλάβει ο Τζημόπουλος

«Τρέχει» να προλάβει ο Τζημόπουλος

bet365

Επέστρεψαν στις προπονήσεις οι παίκτες του ΠΑΣ, με τον Τζημόπουλο να μην συμμετέχει λόγω της θλάσης που υπέστη στην Παρασκευή. Σε δύο εβδομάδες υπολογίζουν οι άνθρωποι του συλλόγου πως θα είναι έτοιμος.

Για δύο περίπου εβδομάδες αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης ο Θέμης Τζημόπουλος, καθώς επιβεβαιώθηκαν οι αρχικοί φόβοι των γιατρών της ομάδας.

Ο έμπειρος παίκτης του ΠΑΣ αποχώρησε με θλάση από το παιχνίδι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό , θα χρειαστεί πάνω από δέκα ημέρες για να ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας.

Το μόνο θετικό είναι πως μεσολαβεί η διακοπή του πρωταθλήματος για τους αγώνες της Εθνικής στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και έτσι η απουσία του δεν θα κοστίσει στην ομάδα.

Οι υπόλοιποι παίκτες του συλλόγου επέστρεψαν στις προπονήσεις σήμερα, μετά από το ρεπό που πήραν το Σάββατο με όσους αγωνίστηκαν κόντρα στον Παναθηναϊκό να ακολουθούν αποθεραπεία και τους υπόλοιπους να προπονούνται κανονικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα