Χωρίς τρεις η προπόνηση στα Σπάτα

Χωρίς τρεις η προπόνηση στα Σπάτα

Gazzetta team
Χωρίς τρεις η προπόνηση στα Σπάτα

bet365

Χωρίς τους Κατσικοκέρη και τους Λαγό και Γιάγκο πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Κυριακής στην ΑΕΚ. Ο πρώτος είχε άδεια, ενώ οι άλλοι δύο αποχώρησαν τραυματίες από το παιχνίδι με την Ξάνθη.

Με απουσίες έγινε η προπόνηση της Κυριακής στα Σπάτα. Και αυτό γιατί οι Λαγός και Γιάγκο δεν πήραν μέρος εξαιτίας των τραυματισμών τους στο ματς με την Ξάνθη (ο πρώτος υπέστη θλάση και ο δεύτερος κάκωση στον περονιαίο μυ), ενώ απουσίασε και ο Κατσικοκέρης που είχε άδεια.

Όσοι αγωνίστηκαν στο ματς έκαναν πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Ανάμεσά τους και ο Αντώνης Ρίκκα που ξεπέρασε τον τραυματισμό του και με την επανέναρξη του πρωταθλήματος σε δύο εβδομάδες θα είναι διαθέσιμος.

Επόμενο ραντεβού το πρωί της Τρίτης (09.00) αφού την Δευτέρα υπάρχει ρεπό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα