Με Κοντοδήμο η Κέρκυρα

Με Κοντοδήμο η Κέρκυρα

bet365

Με τον Δημήτρη Κοντοδήμο να επιστρέφει στην αποστολή της Κέρκυρας, η ομάδα του Άκη Μάντζιου ταξιδεύει για την Αθήνα όπου θα διανυκτερεύσει και αύριο θα μεταβεί στην Τρίπολη για το παιχνίδι με τον Αστέρα.

Χωρίς τον Δημήτρη Γιάντση που είναι τραυματίας, αλλά με τον Δημήτρη Κοντοδήμο να επιστρέφει καθώς εξέτισε την ποινή του θα ταξιδέψει η Κέρκυρα στην Τρίπολη όπου αύριο θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο τεχνικός του σύλλογου Άκης Μάντζιος ανακοίνωσε την αποστολήτης ομάδας, η οποία αποτελείται από τους:

Aναστασόπουλο, Στρατηλάτη, Βενέτη, Χαμπλ, Μπουκουβάλα, Έντερ, Τσουμάνη, Παπαδήμα, Διαμαντόπουλο, Κοντοδήμο, Πετρούση, Καραλή, Σταμογιάννο, Ηλιάδη, Καραπέτσα, Λεόν, Τσοκάνη, Μπάρκογλου, Αγρίτη.

Η ομάδα της Κέρκυρας απόψε θα διανυκτερεύσει στην πρωτεύουσα και το πρωί θα ταξιδέψει για την Τρίπολη όπου θα γίνει ο αγώνας με τον Αστέρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα