«Κράτα τον Σιδηρόπουλο για εσένα»!
Ο Τάσος Σιδηρόπουλος έγινε το πρόσωπο των ημερών με τις αποφάσεις του στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα αλλά φαίνεται πως θα συνεχίσει να απασχολεί την ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα.
Ο γνωστός δημοσιογράφος Κυριάκος Θωμαϊδης στην εκπομπή του ΣΚΑΪ(κανάλι ιδιοκτησίας του Γιάννη Αλαφούζου), «Γκολ Χωρίς Σύνορα», υποστήριξε πως ο εν λόγω ρέφερι αναφέρεται στις κασέτες της ΕΥΠ, που αφορούν διάλογους που βρίσκονται στη δικογραφία για τους στημένους αγώνες!
Συγκεκριμένα τόνισε πως δυο πρόεδροι ΠΑΕ συνεννοούνται μεταξύ τους και συμφωνούν ο Σιδηρόπουλος να μην παίξει σε αγώνα ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκού, αλλά να χρησιμοποιηθεί σε άλλο παιχνίδι μεγάλης ομάδας με την χαρακτηριστική φράση «για να τον κρατήσει τον Σιδηρόπουλο την άλλη εβδομάδα για σένα».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
