Μέσα οι Περόνε, Ράγιος

Νίκος Τσιώκος
Μέσα οι Περόνε, Ράγιος

bet365

Εμάνουελ Περόνε, Ρούμπεν Ράγιος έβγαλαν το σημερινό πρόγραμμα δίχως πρόβλημα και ο Σάκης Τσιώλης θα τους έχει στη διάθεσή του για το ματς με την Κέρκυρα, όπως και τον Πάμπλο ντε Μπλάσις.

Στο τελικό στάδιο έχει μπει η προετοιμασία του Αστέρα, που μετράει αντίστροφα για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν, στο οποίο αντίπαλος θα είναι η Κέρκυρα. Οι Αρκάδες έχουν καλή ψυχολογία μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ στην πρεμιέρα και θέλουν να συνεχίσουν όπως άρχισαν το πρωτάθλημα.

Ενόψει, λοιπόν, του αγώνα της Κυριακής ο Σάκης Τσιώλης είχε ευχάριστα νέα, καθώς είδε τους Εμάνουελ Περόνε και Ρούμπεν Ράγιος να βγάζουν το πρόγραμμα δίχως πρόβλημα και να τίθενται στη διάθεσή του. Επίσης, στην αποστολή αναμένεται να είναι και ο νεοαποκτηθείς Πάμπλο ντε Μπλάσις. Τέλος, η προετοιμασία των Αρκάδων θα ολοκληρωθεί αύριο με μια προπόνηση το απόγευμα, με το πέρας της οποίας ο Καρδιτσιώτης τεχνικός θα ανακοινώσει την αποστολή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα