«Ατού ο Αναστόπουλος»

«Ατού ο Αναστόπουλος»

«Ατού ο Αναστόπουλος»

bet365

Πολλά είναι τα προβλήματα στον ΟΦΗ, όπως παραδέχτηκε σε δηλώσεις του ο Θανάσης Παπάζογλου. Ατού θεωρεί ο νεαρός επιθετικός την παρουσία του Αναστόπουλου στην ομάδα.

Για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα του ΟΦΗ, μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» ο νεοαποκτηθής επιθετικός των Κρητικών Θανάσης Παπάζογλου. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο παίκτης, ο σύλλογος έχει πολλά προβλήματα, όμως υπάρχει αισιοδοξία πως όλα θα βρουν τον δρόμο του και θα φτιάξουν.

Σε αυτό, πολύ μεγάλο ρόλο θα παίξει και η παρουσία του Αναστόπουλου στον πάγκο της ομάδας, σύμφωνα με τον Παπάζογλου και όπως αποκάλυψε αυτός ήταν και ένας από τους βασικούς λόγους που αποφάσισε να μετακομίσει στο Ηράκλειο και να συνεχίσει την καριέρα του στον ΟΦΗ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον «Αθλητικό Metropolis»:

Για την κατάσταση στον ΟΦΗ: «Είναι δύσκολα τα πράγματα για τις περισσότερες ομάδες της Super League, έτσι είναι και για τον ΟΦΗ. Δεν είναι καλά τα οικονομικά, υπάρχει και ο περιορισμός στις μεταγραφές. Υπάρχει όμως ένας προπονητής έμπειρος που βοηθά. Η ομάδα ξεκίνησε με ένα θετικό αποτέλεσμα την Κυριακή, ελπίζω με ενίσχυση να πάει καλύτερα».

Για το ματς με την Ξάνθη: «Μπήκαμε στο παιχνίδι για να πάρουμε ό,τι μπορούσαμε. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, από ένα σημείο και μετά μείναμε από δυνάμεις και πήρε την πρωτουβουλία κινήσεων η Ξάνθη, αν και δεν είχε την κλασική ευκαιρία, αυτή την είχαμε εμείς».

Για τη συνεργασία με τον Αναστόπουλο: «Είναι πάρα πολύ καλή. Ξέρει τους Έλληνες ποδοσφαιριστές, δουλεύει πολύ στην ψυχολογία μαζί τους. Η παρουσία του ομολογώ ότι ήταν ένας σοβαρός λόγος για να πάω στο Ηράκλειο. Μιλήσαμε, μου εξήγησε κάποια πράγματα και αυτό μέτρησε».

Για το τι προσδοκά από την παρουσία του στον ΟΦΗ: «Δεν σκέφτομαι όπως σκέφτονται οι άλλοι. Έφθασα 24 χρονών πρέπει να παίζω συνεχόμενα, κάτι που δεν συνέβαινε στον ΠΑΟΚ. Τώρα αν ευθύνεται άλλος ή εγώ που δεν έπαιξα στον ΠΑΟΚ είναι άλλο θέμα. Ήρθα στον ΟΦΗ για να δείξω τα στοιχεία μου και να ανοίξουν άλλοι ορίζοντες για την καριέρα μου».

Για το τι έφταιξε και δεν "έπιασε" στον ΠΑΟΚ: «Συγκυρίες, φταίω και εγώ , το παραδέχομαι. Δεν έδεσε από την αρχή το γλυκό. Και δεν μπόρεσα να αποδείξω ότι πρέπει να είμαι βασικός. Νομίζω το όλο κλίμα στην ομάδα, στη Θεσσαλονίκη, το όλο κλίμα γύρω από το όνομά μου έπαιξε ρόλο. Τη χρονική στιγμή που μετακόμισα στον ΠΑΟΚ δεν ήμουν έτοιμος για τις προσδοκίες που είχα, δεν πήρα τις ευκαιρίες που μου είχε δώσει ο προπονητής κι αυτό επηρέασε. Δεν ξέρω τι έπαιξε ρόλο για να μην εκπληρώσω τις προσδοκίες και όσο έμενα παραπάνω δεν θα ήταν καλό για μένα».

Για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Ραπίντ: «Ο ΠΑΟΚ έχει καλές πιθανότητες εφόσον κέρδισε στο πρώτο ματς. Είναι επικίνδυνος αγώνας, η Ραπίντ είναι ομάδα με όνομα στην ερυώπη, ο ΠΑΟΚ έχει απουσίες, πρέπει να προσέξει. Ο ΠΑΟΚ έχει το χαρακτήρα και τους παίκτες για να πάρει την πρόκριση. Για το ότι εκτός έδρας πετυχαίνει σημαντικά αποτελέσματα τα τελευταία χρόνια, μετρά ο χαρακτήρας που έχει σαν σύνολο. Οι παίκτες που έχει μέσα. Παίρνει δύναμη από τον κόσμο, θα παίξει σημαντικό ρόλο η παρουσία του κόσμου στην Αυστρία. το έχω ζήσει».

Για τον Αθανασιάδη: «Αφού έχει πετύχει τόσα γκολ μέχρι στιγμής, το μόνο που περιμένει κανείς είναι να πετύχει περισσότερα. Σκοράρει συνέχεια είναι σε πολύ καλή κατάσταση, έχει τα προσόντα και το κυριότερο, σκοράρει σε ανύποπτη στιγμή».

Για το τι μπορεί ο ΠΑΟΚ να πετύχει στο πρωτάθλημα: «Αν εξαιρέσεις τον Ολυμπιακό, που οικονομικά ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες, θα δούμε και αγωνιστικά. Άλλες ομάδες δεν υπάρχουν. Άνετα μπορεί τη δεύτερη θέση ο ΠΑΟΚ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα