Πλήρης ο ΠΑΣ

Πλήρης ο ΠΑΣ

Νίκος Τσιώκος
Πλήρης ο ΠΑΣ

bet365

Χωρίς προβλήματα κύλησε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς άπαντες πήραν μέρος στο κανονικό πρόγραμμα. Συνέντευξη Τύπου θα δώσει αύριο ο Χριστόπουλος.

Μετά την ισοπαλία με τον πρωτάρη Πλατανιά, στον ΠΑΣ στρέφουν την προσοχή τους στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Οι Ηπειρώτες προπονήθηκαν το απόγευμα στο ΠΕΑΚΙ, με όλους τους ποδοσφαιριστές να δίνουν κανονικά το παρών στο πρόγραμμα.

Αυτό περιελάμβανε ασκήσεις αμυντικής τακτικής. Έτσι, η προετοιμασία του «Άγιαξ» θα συνεχιστεί αύριο με νέα προπόνηση στο ΠΕΑΚΙ το απόγευμα (18:30). Τέλος, αύριο το μεσημέρι (12:30) ο Γιάννης Χριστόπουλος θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα Τύπου των Ζωσιμάδων.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα