Παραλίγο «Κοπέλι» ο Καφές

Παραλίγο «Κοπέλι» ο Καφές

Παραλίγο «Κοπέλι» ο Καφές

bet365

Με το... ένα πόδι στο Ηράκλειο βρέθηκε ο Παντελής Καφές, που ήταν έτοιμος να υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα του ΟΦΗ, όμως η μεταγραφή του έμπειρου μέσου χάλασε την ύστατη στιγμή.

Την τελευταία στιγμή φαίνεται να χάλασε η μετακίνηση του Παντελή Καφέ στον ΟΦΗ, με τον πρώην αρχηγό της ΑΕΚ να έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία με του Κρητικούς, όμως λίγο πριν την ολοκλήρωση επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους που τον εμποδίζουν να μετακομίσει στο Ηράκλειο.

Ο Νίκος Μαχλάς, όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος είχε προχωρημένες επαφές με τον διεθνή μέσο,όμως η τελική απάντηση ήταν αρνητική. Ο Καφές παρόλα αυτά ευχαρίστησε τον αντιπρόεδρο του ΟΦΗ για το ενδιαφέρον, αλλά οικογενειακοί λόγοι του απαγορεύουν να πει το ναι.

Έτσι, η ομάδα από την Κρήτη αναγκάζεται να στραφεί σε κάποια άλλη λύση, με το «ρολόι» να μετράει αντίστροφα, καθώς μένουν μόνο λίγες ημέρες μέχρι την λήξη της μεταγραφικής περιόδου και τα κενά στο ρόστερ παραμένουν μεγάλα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα