Ανακοινώθηκε ο ντε Μπλάσις (pics)
Νωρίτερα το απόγευμα ο Πάμπλο ντε Μπλάσις υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τη νέα του ομάδα και πριν από λίγο ο Αστέρας ανακοίνωσε την απόκτησή του, ενώ γνωστοποίησε ότι θα έχει το Νο32 στη φανέλα του.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης
Τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης θα φοράει για τα επόμενα δύο χρόνια ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής Πάμπλο ντε Μπλάσις, που αποτελεί από σήμερα το νέο μέλος της ομάδας και θα φοράει το Νο32.
Ο Πάμπλο ντε Μπλάσις γεννήθηκε στις 4 Φεβρουαρίου 1988 στην Λα Πλάτα, έχει ύψος 1.65 και αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος. Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί στην Χιμνάσια Λα Πλάτα, στην Φέρο Καρίλ (34 αγώνες σε 1,5 χρόνο 2009-2011), ενώ πέρυσι επέστρεψε για ένα χρόνο στη Χιμνάσια, όπου σε 27 αγώνες σημείωσε τέσσερα τέρματα.
«Θα τα δώσω όλα για τον Αστέρα»
Μετά την ανακοίνωση της απόκτησής του, ο ντε Μπλάσις έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής των Αρκάδων και τόνισε πως θα τα δώσει όλα για να γίνει μέρος του συνόλου με τους συμπαίκτες του.
«Είναι μία καλή ευκαιρία για μένα να αγωνιστώ στην Ευρώπη. Έχουν περάσει πολλοί Αργεντινοί ποδοσφαιριστές από τον Αστέρα και γνωρίζω πώς είναι ένα πολύ καλό και οργανωμένο σωματείο. Θεωρώ πώς είναι μία καλή ευκαιρία για μένα.
Εύχομαι να την εκμεταλλευτώ και θέλω να ξέρουν όλοι ότι έρχομαι με μεγάλη διάθεση. Θα τα δώσω όλα για τον Αστέρα, ατομικά στην αρχή και στη συνέχεια θέλω να γίνω μέρος του συνόλου και με τους συμπαίκτες μου να κάνουμε ότι καλύτερο γίνεται», ήταν τα λόγια του.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.


