Πέφτει η αυλαία στη Νέα Σμύρνη

Gazzetta team
Πέφτει η αυλαία στη Νέα Σμύρνη

bet365

Δύο από τις ομάδες που ταλαιπωρούνται από οικονομικά προβλήματα κλείνουν την πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας. Ο Πανιώνιος φιλοξενεί τον Άρη (20:30, NS 1) με τις δύο ομάδες να θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί.

Ανακοίνωσε αποστολή ο «Ελέ»

Ο Πανιώνιος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι με τον Άρη δίχως προβλήματα και ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή.

Έτοιμος για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της νέας σεζόν είναι ο Πανιώνιος. Οι «κυανέρυθροι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το αυριανό παιχνίδι με τον Άρη με μια προπόνηση που έγινε στο Κορωπί.

Σε αυτή δεν προέκυψαν προβλήματα και ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή. Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» του τεχνικού του Ιστορικού είναι οι Γιαννακόπουλος, Ανέστης, Κουλουχέρης, Ανδράλας, Λαμπρόπουλος, Αυλωνίτης, Κούρντι, Σπυρόπουλος, Κούρος, Ρόβας, Γουνδουλάκης, Μενδρινός, Σάμαρης, Ντούνης, Αραβίδης, Οκόγιε, Κολοβός, Διαμαντάκος, Καμπάνταης.

Να πάρει αποτέλεσμα

Με στόχο να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη με ένα θετικό αποτέλεσμα θα αγωνιστεί ο Άρης στη Νέα Σμύρνη. Το ευχάριστο για τον Μάκη Κατσαβάκη είναι ότι δεν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα αφού μοναδική απουσία είναι αυτή του Ηρακλή ο οποίος θα μείνει καιρό εκτός.

Η αποστολή του Άρη: Βελλίδης, Διούδης, Πουλίδο, Αντωνιάδης, Ασλανίδης, Γιαννίτσης, Γιαννιώτας, Καζναφέρης, Κανούλας, Καπετάνος, Καραγιάννης, Μαργαρίτης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Παντίδος, Παπαζαχαρίας, Παπαστεριανός, Σουνάς, Τριανταφυλλάκος και Τσουκάνης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα