Κόσμος, Φωτίου και... Γιαννιώτας

Κόσμος, Φωτίου και... Γιαννιώτας

Γιώργος Τσακίρης
Κόσμος, Φωτίου και... Γιαννιώτας

bet365

Οι οπαδοί της ΑΕΚ έδειξαν διάθεση να στηρίξουν τη φετινή ομάδα και αυτό άρεσε στον επιχειρηματία Αλκη Φωτίου, που δεν αποκλείεται να βοηθήσει ξανά στα μεταγραφικά.

Η ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ το Σάββατο ήταν πολύ όμορφη, με τους Ενωσίτες να δείχνουν πολύ ζεστοί με τη νέα ομάδα. Αυτή η συμπεριφορά, με το θερμό χειροκρότημα στο τέλος του αγώνα παρά την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης, δημιούργησε πολύ καλή εντύπωση σε όλους και εξαίρεση δεν αποτελεί ο Φωτίου.

Ο επιχειρηματίας που βοήθησε τα μέγιστα ώστε να γίνει η μεταγραφή του Γιώργου Κατίδη έμεινε απολύτως ικανοποιημένος από όσα είδε από τον κόσμο το Σάββατο και σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες δεν αποκλείεται να αναλάβει να ενισχύσει με ακόμη ένα παίκτη την ΑΕΚ και συγκεκριμένα τον Γιάννη Γιαννιώτα.

Οσο ο νεαρός ποδοσφαιριστής στην ανανεώνει το συμβόλαιο του με τον Αρη, τόσο θα διατηρούν ελπίδες στην Ένωση. Ελπίδες που θα είναι βάσιμες και θα αυξηθούν αν όντως ο Φωτίου αποφασίσει να κάνει την κίνηση του, όπως και με τον Κατίδη...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα