Επιμένει ο ΟΦΗ για «Κάρα»

Επιμένει ο ΟΦΗ για «Κάρα»

Επιμένει ο ΟΦΗ για «Κάρα»

bet365

Ακόμα το παλεύουν στον ΟΦΗ για να φέρουν στην Κρήτη τον «Κάρα», καθώς ο έμπειρος ποδοσφαιριστής δεν έχει κλείσει ακόμα σε κάποια ομάδα και είναι ακόμα διαθέσιμος. Δεν είναι αρνητικός αλλά προτιμάει το εξωτερικό ο παίκτης.

Τα ρέστα του είναι έτοιμη να δώσει η διοίκηση του ΟΦΗ προκειμένου να κάνει το... μεγάλο κόλπο και να κάνει δικό της τον αρχηγό της Εθνικής μας, Γιώργο Καραγκούνη. Μάλιστα, όσο παραμένει ελεύθερος ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, τόσο περισσότερες ελπίδες έχει ο Κρητικός σύλλογος να ολοκληρώσει την τεράστια αυτή μεταγραφή.

Ο «Τυπάρας» έχει ως πρώτη προτεραιότητα να αγωνιστεί και πάλι στο εξωτερικό, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει προχωρήσει κάποια από τις περιπτώσεις που υπήρξαν, γεγονός που αυξάνει τις πιθανότητες του ΟΦΗ. Ο σύλλογος του Ηρακλείου μάλιστα έχει βάλει τα... μεγάλα μέσα, καθώς τόσο ο Μαχλάς, όσο και ο Αναστόπουλος προσπαθούν να επηρεάσουν τον ΄'έμπειρο παίκτη και να τον φέρουν στην ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα