Πολλά προβλήματα για «Αναστό»

Πολλά προβλήματα για «Αναστό»

bet365

Με δύο προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ, ενόψει της πρεμιέρας στο πρωτάθλημα με αντίπαλο την Ξάνθη.

Άσχημα ήταν τα νέα για την ομάδα του ΟΦΗ, καθώς μόλις μία ημέρα πριν την πρεμιέρα με την Ξάνθη, η ομάδα από την Κρήτη κινδυνεύει να ξεμείνει από επιθετικούς. Τόσο ο Ζορμπάς όσο και ο Παπάζογλου είναι αμφίβολοι για την αναμέτρηση.

Οι δύο παίκτες σε μία ανύποπτη φάση συγκρούστηκαν, με αποτέλεσμα να χτυπήσουν αρκετά. Ο Αναστόπουλος, που είχε ήδη πολλά προβλήματα να αντιμετωπίσει, τους συμπεριέλαβε στην αποστολή κανονικά, με την ελπίδα πως θα προλάβουν να επανέλθουν και θα μπορέσουν να βοηθήσουν την ομάδα.

Η αποστολή για το αυριανό παιχνίδι αποτελείται από μόλις 17 παίκτες, καθώς το δελτίο του Χατζηκοσμά δεν έχει φτάσει στα χέρια της διοίκησης των Κρητικών και δεν έχει δικαίομα συμμετοχής στον αυριανό αγώνα.

Οι 17 παίκτες είναι οι: Σαχσανίδης, Γουναρίδης, Μπανούσης, Βιτώρος, Νύχταρης, Κουτσιανικούλης, Βάντο, Σόουζα, Ζορμπάς, Παπάζογλου, Ζαχαράκης, Χαριτωνίδης, Βερόν, Ροβίθης, Μονιάκης, Περογαμβράκης, Μπούρμπος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα