«Η Ελλάδα στην... δίαιτα!»

Δημήτρης Τομαράς
«Η Ελλάδα στην... δίαιτα!»

bet365

Οι Γάλλοι έχουν αντιληφθεί για τα καλά πως η φετινή Σούπερ Λίγκα είναι αρκετά... φτωχή και μαζεμένη. Άρθρο γαλλικής ιστοσελίδας γράφει για το πρωτάθλημά μας τονίζοντας πως «η Ελλάδα είναι στην... δίαιτα!».

Η γαλλική ιστοσελίδα sofoot.com αφιέρωσε ένα πολύ μεγάλο κομμάτι για το ελληνικό πρωτάθλημα και κυρίως για τους τρεις μεγάλους, τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ, δίνοντας βάρος και έμφαση στα προβλήματα του δικεφάλου της Αθήνας και του «τριφυλλιού».

Έχοντας τίτλο «Η Ελλάδα είναι την... δίαιτα!» το κείμενο εξιστορεί γεγονότα και καταστάσεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εξηγεί το πως η Σούπερ Λίγκα έχει φτάσει σε ένα σημείο όπου οι ομάδες δυσκολεύονται να επιβιώσουν και να κάνουν καλές μεταγραφές.

Για την ΑΕΚ επισημαίνεται πως οι επόμενες μέρες είναι κρίσιμες για το μέλλον της. Για τον Παναθηναϊκό σημειώνεται ότι ψάχνει την σωτηρία του μέσα από τους οπαδούς του.Όπως τονίζει ακόμα το κείμενο η μόνη μεγάλη ομάδα που παραμένει σε καλό επίπεδο είναι ο Ολυμπιακός.

Οι Πειραιώτες είναι οι μόνοι που έχουν... σωθεί από οικονομικής και διοικητικής απόψεως. Όμως ακόμα και εκείνοι δεν κινούνται όπως παλιά στο μεταγραφικό παζάρι, όπως σχολιάζεται σχετικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα