«Φτιάχνουμε καλή ομάδα...»

Gazzetta team
«Φτιάχνουμε καλή ομάδα...»

bet365

Την αισιοδοξία του για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, εξέφρασε ο Ροτζέριο Μάρτινς που ετοιμάζεται για την πρώτη του εμφάνιση με τον Λεβαδειακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ροτζέριο Μάρτινς στο συνδρομητικό κανάλι:

Για τις πρώτες του εντυπώσεις στον Λεβαδειακό

«Από την στιγμή που ήρθα στο Λεβαδειακό, όλοι μου φέρθηκαν καλά. Και οι συμπαίκτες μου στις προπονήσεις και ο προπονητής και η διοίκηση. Φτιάχνουμε μία καλή ομάδα για να παλέψει στο νέο πρωτάθλημα. Πιστεύω πως όλοι οι καινούριοι παίκτες που ήρθαμε θα βοηθήσουμε να φτιαχτεί μία καλή ομάδα».

Για τον Παναθηναϊκό

«Έχουμε δει κάποια παιχνίδια του Παναθηναϊκού. Εχουν φτιάξει καλή ομάδα με γρήγορους παίκτες μπροστά, αλλά κοιτάμε πρώτα τι μπορούμε να κάνουμε εμείς πρώτα στο γήπεδο και μετά κοιτάζουμε τον Παναθηναϊκό».

Για τους φετινούς στόχους των Βοιωτών

«Πρώτος στόχος είναι να "σωθούμε" όσο πιο γρήγορα γίνεται και μετά βλέπουμε που μπορούμε να φτάσουμε».

Για τους δικούς του στόχους

«Σε όσες ομάδες έχω πάει κοιτάζω να μείνω στο σύλλογο όσα περισσότερα χρόνια γίνεται. Ο Λεβαδειακός είναι μία ομάδα οργανωμένη και μακάρι να μείνω εδώ ή να πάω πιο ψηλά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα