Μαύρος: «Να έχετε τρέλα για τη νίκη»

Μαύρος: «Να έχετε τρέλα για τη νίκη»

Gazzetta team
Μαύρος: «Να έχετε τρέλα για τη νίκη»

bet365

Ο Θωμάς Μαύρος επισκέφτηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής τους παίκτες της ΑΕΚ και τους μίλησε για να τους εμψυχώσει ενόψει του πρώτου ματς για το πρωτάθλημα.

Ο Θωμάς Μαύρος επισκέφτηκε του παίκτες της Ένωσης στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η «κιτρινόμαυρη» αποστολή λίγο πριν την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος και τους μίλησε για το πρώτο ματς της σεζόν. Οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονταν όλοι στα δωμάτιά τους, μια και η ώρα ήταν αρκετά περασμένη, ενημέρωθηκαν για την άφιξή του και κατέβηκαν στο loby του ξενοδοχείου όπου χαιρέτησαν τον πρόεδρο της ΑΕΚ.

Εκείνος από την πλευρά του είχε μια ολιγόλεπτη συνομιλία μαζί τους για τους ανεβάσει το ηθικό τονίζοντάς τους τα εξής:

«Ήθελα να σας μιλήσω πριν το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν. Είναι μια νέα αρχή για την ομάδα μας και θέλω να ευχηθώ καλή αρχή σε όλους. Να έχετε υγεία και όλοι μαζί να κάνουμε τα πάντα για την ΑΕΚ. Θα ήθελα να πω στους νεαρούς παίκτες που είστε εδώ ότι όποιος παίζει στην ΑΕΚ δεν είναι δυνατόν να φοβάται.

Δε θέλω να δω κανένα σας φοβισμένο. Στην ΑΕΚ είστε και πρέπει να το αποδεικνύεται συνεχώς, χωρίς αυτό να σας γεμίζει άγχος. Έχετε πολλές ικανότητες. Θέλω να βλέπω να έχετε τρέλα για τη νίκη. Μόνο έτσι θα τα καταφέρουμε. Εμείς θα είμαστε δίπλα σας. Υπάρχουν και έμπειροι παίκτες στην ομάδα, οι οποίοι μπορούν να σας βοηθήσουν και να μάθετε απ' αυτούς.

Αντίπαλος αύριο και κάθε εβδομάδα δεν θα είναι ούτε ο Αστέρας ούτε κανείς. Αντίπαλός σας είναι ο ίδιος σας ο εαυτός»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα