Παίζει ο Ουντότζι με ΠΑΣ
Στην διάθεση του Γιάννη Χατζηνικολάου είναι πλέων ο Ουντότζι, καθώς έφτασε στην Κρήτη η μπλε κάρτα του παίκτη και μπορεί να συμμετάσχει έτσι κανονικά στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον ΠΑΣ στα Γιάννενα.
Αντίθετα, οι κάρτες τον Αρότσα και Ντόε δεν έχουν έρθει ακόμα, με τον χρόνο να μετράει αντίστροφα και τις πιθανότητες να προλάβουν ολοένα και να μειώνονται. Ειδικά για τον δεύτερο φαντάζει αδύνατο να υπάρξει θετική εξέλιξη, ενώ για τον παίκτη από την Βενεζουέλα υπάρχει μία μικρή ελπίδα.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
