Μοιράζει οδηγίες η Βέροια

Μοιράζει οδηγίες η Βέροια

Μοιράζει οδηγίες η Βέροια

bet365

Ανακοίνωση με οδηγίες για τους οπαδούς της εξέδωσε η νεοφώτιστη ομάδα της Βέροιας ενόψει της πρεμιέρας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Τους οπαδούς της φρόντισε να ενημερώσει η ομάδα της Βέροιας, θυμίζοντάς τους κάποιους βασικούς κανόνες, προκειμένου να αποφευχθούν λάθη που μπορεί να στοιχίσουν στην ομάδα.

Ο νεοφώτιστος σύλλογος υπενθύμισε στους οπαδούς πως απαγορεύονται τα καπνογόνα και τα ρατσιστικά ή εθνικιστικά συνθήματα και πανό. Επίσης παρακάλεσε να αφήνουν κενά τα διαζώματα αλλά και να μην έρθουν στο γήπεδο αν δεν έχουν εισιτήριο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση
Η Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ ενόψει του αγώνα εναντίον της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θέλει να ζητήσει από τους φίλους της, να στηρίξουν την ομάδα, χωρίς ακρότητες που μπορούν να επιφέρουν σημαντικές ποινές.

Επίσης, η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ θέλει να επισημάνει τα εξής:

1. Απαγορεύεται η χρήση καπνογόνων, φωτοβολίδων, βεγγαλικών,πυρσών, κροτίδων, κατά τη διάρκεια όλων των αναμετρήσεων στην Superleague.

2. Απαγορεύεται ΑΥΣΤΗΡΑ επίδειξη επιγραφών ή πανό με εθνικιστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο.

3. Παρακαλούνται οι φίλαθλοι να αφήνουν κενά τα διαζώματα στις θύρες.

4. Όλες οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 18:30. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση Παρακαλούνται οι φίλαθλοι να προσέλθουν νωρίς στο γήπεδο, προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός στις θύρες εισόδου.

5.Aπαγορεύεται η πρόσβαση σε οποιονδήποτε δε έχει στην κατοχή του εισιτήριο.

6. Απαγορεύεται η πρόσβαση στις γυναίκες και στα παιδιά, οποιασδήποτε ηλικίας, χωρίς εισιτήριο

7. Δεν ισχύει ΚΑΜΙΑ κάρτα ελεύθερης εισόδου, ( ΓΓΑ ΕΠΟ ) εκτός των διαπιστεύσεων της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ και Superleague

8. Οι φιλοξενούμενοι φίλαθλοι παρακαλούμε όπως εισέλθουν στις θύρες 5,6

Πρέπει ΟΛΟΙ επιδείξουμε κόσμια συμπεριφορά, να μεριμνήσουμε για την ομαλή διεξαγωγήτου αγώνα και να καταδείξουμε σε όλη την Ελληνική επικράτεια οτι η Βέροια ειναι μια φιλόξενη πόλη και ο ποδοσφαιρικός αγώνας για εμάς είναι μια Γιορτή.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και ευχόμαστε μια όμορφη ποδοσφαιρική σαιζόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα