Χωρίς Γκαρσία Βιβιάν ο ΠΑΟΚ

Χωρίς Γκαρσία Βιβιάν ο ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Χωρίς Γκαρσία Βιβιάν ο ΠΑΟΚ

bet365

Την αποστολή του αγώνα κόντρα στην Ραπίντ ανακοίνωσε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Γιώργος Δώνης, ο οποίος άφησε εκτός τους ανέτοιμους Πάμπλο Γκαρσία και Ματέους Βιβιάν.

Με τα γνωστά προβλήματα ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, με τους Πάμπλο Γκαρσία και Δημήτρη Στάμου να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός του συλλόγου ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία πέρα από τους τραυματίες, δεν θα βρίσκεται ούτε ο ανέτοιμος Ματέους Βιβιάν.

Αναλυτικά τα ονόματα των παικτών που αποτελούν την αποστολή:

1. Αθανασιάδης Στέφανος
2. Αποστολόπουλος Αλέξανδρος
3. Γεωργιάδης Γιώργος
4. Γιάννου Απόστολος
5. Γλύκος Παναγιώτης
6. Ιντζίδης Χρήστος
7. Κατσικάς Γιώργος
8. Κίτσιου Στέλιος
9. Πέλκας Δημήτρης
10. Σαλπιγγίδης Δημήτρης
11. Σταφυλίδης Κώστας
12. Φωτάκης Γιώργος
13. Λίνο Αλβες
14. Έτο Αραούχο
15. Κάτσε Έργκις
16. Κουμάλο Μπονγκάνι
17. Λάζαρ Κοστίν
18. Λόρενς Λίαμ
19. Χακόμπο Σανθ
20. Ρομπέρ Μπερτράν

Την ίδια ώρα ανακοινώθηκε και το πρόγραμμα της αναμέτρησης:

Αναλυτικά:

Τετάρτη 22 Αυγούστου

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Δώνης, θα μιλήσει στις 17:30 στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν από τον αγώνα στην αίθουσα συνεντεύξεων του γηπέδου της Τούμπας.

Θα ακολουθήσει στις 18.30 η συνέντευξη τύπου του προπονητή της SK Rapid Vienna, Peter Schottel, στην αίθουσα Συνεντεύξεων του γηπέδου της Τούμπας.

Η τελευταία προπόνηση του Π.Α.Ο.Κ. θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Τούμπας στις 18:00 και θα είναι ανοικτή για δημοσιογράφους και φωτογράφους μόνον στα πρώτα 15 λεπτά.

Η τελευταία προπόνηση της SK Rapid Vienna θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 στο γήπεδο της Τούμπας και θα είναι ανοικτή για τους δημοσιογράφους, τους φωτογράφους και τους φιλάθλους της αυστριακής ομάδας καθ' όλη τη διάρκεια της.

Η αποστολή της SK Rapid Vienna θα πετάξει στις 10:00 (τοπική ώρα) από την Βιέννη για τη Θεσσαλονίκη, όπου αναμένεται να φτάσει στις 12:30.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα