Κολοσσός θέλει την ΑΕΚ!

Κολοσσός θέλει την ΑΕΚ!

Gazzetta team
Κολοσσός θέλει την ΑΕΚ!

bet365

Η επενδυτική τράπεζα Seymour Pierce με ιδιοκτήτη τον Κιθ Χάρις που παίζει με... εκατοντάδες εκατ. ευρώ στο αγγλικό ποδόσφαιρο υπογράφει, με τον εφοπλιστή Βιντιάδη, την πρόταση για την αγορά της ΠΑΕ ΑΕΚ!

Στα Σπάτα γίνεται έκτακτο Δ.Σ. μετά την επισημοποίηση του ενδιαφέροντος επενδυτών για την αγορά των μετοχών της ΠΑΕ και αυτό που αποκάλυψε ο Ανδρέας Δημητρέλος είναι πραγματικά... πάρα πολύ καλό για την ΑΕΚ και το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Η τράπεζα, λοιπόν, που υπογράφει την πρόταση για την αγορά των μετοχών, μαζί με τον εφοπλιστή Βιντιάδη, είναι η Seymour Pierce και ο ιδιοκτήτης της, Κιθ Χάρις!

Τι σημαίνει Κιθ Χάρις και Seymour Pierce; Οσοι ασχολούνται εκτενώς με το αγγλικό ποδόσφαιρο ξέρουν πολύ καλά ότι μιλάμε για έναν Κολοσσό που μπορεί να δώσει, επιτέλους, λύση στα προβλήματα της ΑΕΚ και να επαναφέρει την υγεία και τη σταθερότητα.

Μεταξύ άλλων ο Κιθ Χάρις είχε συμμετοχή στην εξαγορά της Μάντσεστερ Σίτι από τους Αραβες, είναι εκπρόσωπος του Ρομάν Αμπράμοβιτς, υπήρξε πρόεδρος του Γουέμπλεϊ, βοήθησε τα μέγιστα για την αλλαγή ιδιοκτήτη στην Αστον Βίλα και είναι... κολλητός και με τον Μοχάμεντ Αλ Φαγέτ!

Επίσης, ο Χάρις ήταν μέλος των Red Knights, ένα γκρουπ Βρετανών επιχειρηματιών που πήγε κόντρα στον Μάλκομ Γκλέιζερ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Επένδυση λόγω γηπέδου
Γιατί θέλει να επενδύσει στην ΑΕΚ ο Κιθ Χάρις; Ο εφοπλιστής Βιντιάδης κατάφερε να τον πείσει ότι είναι μια καλή ευκαιρία καθώς η Ένωση αυτή τη στιγμή είναι στο σημείο μηδέν... Η προοπτική του γηπέδου σίγουρα λειτουργεί θετικά σε τέτοιες περιπτώσεις αλλά ο πρώτος στόχος, αν όλα πάνε καλά μετά τον έλεγχο που θα γίνει, θα είναι να νοικοκυρευτεί η ΠΑΕ.

Να εξοφλήσει, δηλαδή, πρώτα τα χρέη της και να γίνει στη συνέχεια η ΑΕΚ, η ΑΕΚ που ξέρουν όλοι. Μια ομάδα που θα στοχεύει στην κορυφή επειδή θα υπάρχει υγεία στα οικονομικά της και στον τρόπο λειτουργίας της.

Να γίνει πρώτα...
Επειδή, πάντως, οι οπαδοί της ΑΕΚ έχουν δει πάρα πολλά εδώ και χρόνια, καλό θα είναι να περιμένουν πρώτα για να υπάρξει οριστική συμφωνία και αν υπάρξει, μπορούν να πανηγυρίσουν όσο θέλουν!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα