«Να βοηθήσει τον Αρη...»

«Να βοηθήσει τον Αρη...»

Gazzetta team
«Να βοηθήσει τον Αρη...»

bet365

Σε διάψευση των φημών που τον θέλουν να βρίσκεται κοντά στην ΑΕΚ προχώρησε ο Γιάννης Γιαννιώτας με τον πατέρα του να συμπληρώνει πως ο γιος του θέλει να βοηθήσει τον Άρη, όπως τον έχει βοηθήσει και ο Άρης.

Αναλυτικά, όσα είπε στο «Αθλητικό Metropolis»:

Για τα δημοσιεύματα που τον φέρνουν κοντά στην ΑΕΚ: «Δεν ασχολούμαι με αυτά. Δεν πιστεύω τίποτα. Δεν θέλω να ασχολούμαι με τέτοια πράγματα. Δουλειά μου είναι το αγωνιστικό κομμάτι. Έχω κάνει κάποια βήματα, αλλά έχω να δώσω πολλά περισσότερα. Όλα θα φανούν στα 35 μου και τότε θα κάνω τον απολογισμό μου. Η κορυφή για ένα ποδοσφαιριστή είναι ο ουρανός. Δεν πρέπει να υπάρχει ταβάνι. Ακόμη και στα 34 μαθαίνεις κάποια πράγματα. Δεν τα βλέπω τα πρωτοσέλιδα. Απλώς με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε σε ποια εφημερίδα με έχουν. Είναι τιμητικό να γράφουν για σένα. Είναι μια τεράστια ανταμοιβή, αλλά δεν θα το ήθελα, δεν μου αρέσει».

Για την διαδικασία ανανέωσης του συμβολαίου του: «Έχω έρθει σε επαφή με τη διοίκηση. Δεν θέλω να ασχοληθώ εγώ με αυτό το πράγμα, απλώς μου λένε τι έχει γίνει ο πατέρας μου και ο μάνατζέρ μου. Αν ασχοληθώ και με αυτό θα βγω από το πρόγραμμά μου. Για μένα είναι τεράστια τιμή να λέει ο Άρη για καινούριο συμβόλαιο. Έχουν ανταμειφθεί οι κόποι μου. Θέλω όμως να αγωνιστώ σε ένα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και σε μια μεγάλη ομάδα. Το όνειρό μου είναι να αγωνιστώ με την εθνική Ανδρών και να καταφέρω κάτι ανάλογο με αυτό που έγινε το 2004. Τότε ελπίζω να το πάρω το τρόπαιο».

Ο πατέρας του, Χρήστος Γιαννιώτας, συμπλήρωσε: «Ήρθαμε σε μια συζήτηση με την πλευρά του Άρη και θα κάτσουμε να δούμε τη θα γίνει. Έγινε μια προσφορά ανεπίσημα. Θα τη μελετήσουμε με τον κύριο Σούγκαρη και θα δούμε τι θα κάνουμε. Εδώ κρίνεται το μέλλον του Γιάννη. Μίλησα με τον κύριο Κατσιαούνη και τον κύριο Ζαμπέτα και θα δούμε τι θα γίνει. Μια μεταγραφή στο εξωτερικό θα ήταν δύσκολη για μένα, αλλά αυτός αυτό θέλει. Υπήρξε ενδιαφέρον από όλες τις ελληνικές ομάδες. Όλοι τον ήθελαν μαζί και ο ΠΑΟΚ. Εμείς είμαστε σταθεροί στην πορεία που χαράξαμε. Είναι τιμητικό να σου προτείνουν καινούριο συμβόλαιο. Ο Άρης είναι μια μεγάλη ομάδα. Πέρυσι υπήρχαν παίκτες μεγάλης αξίας και κατάφερε να παίξει. Όπως βοήθησε ο Άρης τον Γιάννη, έτσι θέλει να βοηθήσει και ο Γιάννης τον Άρη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα