Με κόσμο το Σάββατο!

Με κόσμο το Σάββατο!

Με κόσμο το Σάββατο!

bet365

Με μία επιταγή 400.000 ευρώ και με την ORIGINAL να βοηθάει με την παρουσία της, η ΑΕΚ εξασφάλισε ότι θα σφραγίσει εισιτήρια για τον Αστέρα.

Από το πρωί της Τρίτης η ORIGINAL ήταν έξω από την ΦΑΕΕ Αθηνών και λίγο μετά έφτασαν εκεί και οι Ανδρέας Δημητρέλος και Παναγιώτης Βαλασόπουλος από την ΠΑΕ ΑΕΚ, προκειμένου να μιλήσουν με τον Εφορο Σταύρο Καββαδία και να βρουν λύση.

Αυτή τελικά βρέθηκε, με τον Δημητρέλο να δίνει επιταγή 400.000 ευρώ ως έναντι και έτσι η ΠΑΕ θα μπορέσει να σφραγίσει εισιτήρια για τον αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Πέραν αυτού, ευχάριστο είναι και το γεγονός ότι η ΦΑΕΕ Αθηνών θα επιτρέψει στην ΑΕΚ να προεισπράξει κάποια έσοδα της -άροντας για δύο μέρες την κατάσχεση στους λογαριασμούς της ΠΑΕ- με αποτέλεσμα να υπάρχει πλέον μεγάλη αισιοδοξία για την εξασφάλιση φορολογικής ενημερότητας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα