Βίντεο και ασκήσεις στο Περιστέρι
Χωρίς κάποιο προβλήματα συνεχίστηκε και σήμερα η προετοιμασία του Ατρομήτου ενόψει της αναμέτρησης με την Νιουκάστλ την Πέμπτη για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.
Όλοι οι παίκτες έκαναν ασκήσεις με μπάλες ενώ ακολούθησε πρόγραμμα τακτικής. Πριν από όλα αυτά όμως έγινε προβολή βίντεο από την προσεχή αντίπαλο προκειμένου να αναλύσουν την τακτική να επισημανθούν τα αδύνατα σημεία της.
Από το σημερινό πρόγραμμα απουσίασαν μόνο οι Καντούτσης και Μπάρκας που έχουν υποχρεώσεις με την Εθνική Νέων.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
