Πολύ κοντά σε Κατίδη η ΑΕΚ

Γιώργος Τσακίρης
Πολύ κοντά σε Κατίδη η ΑΕΚ

bet365

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gazzetta.gr δεν αποκλείεται την Τρίτη ή το επόμενο 24ωρο ο διεθνής μεσοεπιθετικός να αποκτηθεί από την Ένωση.

Έτοιμος να φορέσει την φανέλα της ΑΕΚ είναι ο Γιώργος Κατίδης. Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο αρχηγός της Εθνικής Νέων είναι μία ανάσα από το να αφήσει τον Άρη και να μετακομίσει στα Σπάτα για την Ένωση.

Ο 19χρονος άσος ήταν από τους βασικούς στόχους της ΑΕΚ στην μετγραφική περίοδο του καλοκαιριού και όπως φαίνεται η μεταγραφή του θα ολοκληρωθεί. Σημαντικό ρόλο στην απόκτηση του Κατίδη παίζει η εμπλοκή του Άλκη Φωτίου του ανθρώπου που ήθελε να κάνει δώρο... τον Κατίδη αλλά και τον Γιαννιώτα στον Δικέφαλο (δεν αποκλείεται να συμβαίνει το ίδιο και με τον τελευταίο να είναι δλδ κοντά στην ΑΕΚ).

Αν κι εφόσον ολοκληρωθεί το deal μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης του ποδοσφαιριστή θα δοθεί στον Άλκη Φωτίου ο οποίος θα έχει βοηθήσει στην πραγματοποίηση της μεταγραφής.

Η ΚΠΡ, η ρήτρα και τα τροφεία
Στο συμβόλαιο του Κατίδη με τον Αρη υπάρχει ρήτρα ύψους 100.000 ευρώ, που σημαίνει πως όποια ομάδα δώσει αυτά τα λεφτά θα τον αποκτήσει. Αν, από την άλλη, ο Κατίδης καταλήξει σε ομάδα του εξωτερικού, ο Αρης θα πρέπει να πάρει 300.000 ευρώ ως τροφεία. Το εξωτερικό το αναφέρουμε επειδή υπάρχει ενδιαφέρον από την ΚΠΡ, την οποία ο ποδοσφαιριστής περιμένει αλλά όχι για πολύ ακόμη... Με την ΑΕΚ, πάντως, ο Κατίδης έχει συμφωνήσει σε όλα και αυτό είναι δεδομένο!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα