«Δεν ξέρω αν θα υπάρχει ΑΕΚ»

«Δεν ξέρω αν θα υπάρχει ΑΕΚ»

Gazzetta team
«Δεν ξέρω αν θα υπάρχει ΑΕΚ»

bet365

Μήνυμα στους υποψήφιους επενδυτές να επισπεύσουν τις διαδικασίες των ελέγχων της ΠΑΕ ΑΕΚ έστειλε ο Ανδρέας Δημητρέλος τονίζοντας ότι δεν υπάρχουν πλέον χρονικά περιθώρια.

Η πλευρά του Δημήτρη Βιντιάδη έχει ζητήσει δύο μήνες για να κάνει τους απαραίτητους ελέγχους με τον Ανδρέα Δημητρέλο να κρούει τον κώδωνα του κινδύνου: «Οι δύο μήνες που ζητάτε είναι πολλοί… Δεν ξέρω αν θα υπάρχει ΑΕΚ σε 60 μέρες με την υπάρχουσα κατάσταση. Αν πραγματικά επιθυμείτε να εμπλακείτε, πρέπει να δράσετε γρηγορότερα».

Η ΠΑΕ ΑΕΚ πρέπει εντός της εβδομάδας να βρει χρήματα για την πληρωμή οφειλών στην εφορία, τη δόση του άρθρου 44 και ένα ακόμη ποσό της τάξης των 500.000 ευρώ για άλλες οφειλές, και να καταφέρει να σφραγίσει εισιτήρια για το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Αστέρα Τρίπολης το Σάββατο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα