Θέλει δουλειά κι ενίσχυση...

Θέλει δουλειά κι ενίσχυση...

Θέλει δουλειά κι ενίσχυση...

bet365

Στο πρώτο ημίχρονο ήταν θετική, στο δεύτερο όχι... Οπως και να έχει, στο φιλικό 1-1 με την Παναχαϊκή στην Πάτρα η ΑΕΚ κατάλαβε ότι έχει πολύ δύσκολη σεζόν μπροστά της.

Οπως στα Ψαχνά κόντρα στον τοπικό Ηρακλή, έτσι και τώρα, ο Βαγγέλης Βλάχος παρέταξε την ΑΕΚ με 4-2-3-1. Στο τέρμα ο Κωνσταντόπουλος, αριστερό μπακ ο Λαγός, δεξί ο Αρκούδας και στόπερ οι Μπουγαΐδης-Κουτρουμπής. Στα χαφ ήταν οι Ρίκκα-Γιάγκο, με τον Κουρέλλα αριστερό εξτρέμ, τον Φούντα δεξιά και τον Γροντή σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον προωθημένο Παυλή.

Το παιχνίδι δεν είχε κάποιο ρυθμό στο ξεκίνημα του αλλά στο 15ο λεπτό η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ με τον Κουρέλλα, ο οποίος κατέβασε την μπάλα από τη σέντρα του Αρκούδα από δεξιά και με σουτ εντός περιοχής την έστειλε στα δίχτυα. Η Ένωση ήλεγχε γενικά το παιχνίδι και δεν επέτρεπε στην Παναχαϊκή, που προσπαθούσε κυρίως από πλάγια, να την απειλήσει αλλά το κακό ήταν ότι δεν απειλούσε και αυτή.

Κάποια σημαντική φάση δε γινόταν, με τον Βλάχο στο 38' να κάνει την πρώτη αλλαγή για τους Κιτρινόμαυρους. Μέσα ο Κοτσαρίδης, έξω ο Ρίκκα και αλλαγή του συστήματος σε 4-3-3, με τον Γιάγκο κόφτη, τον Κοτσαρίδη δεξί χαφ και τον Γροντή αριστερά. Ετσι βγήκε το πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο η ΑΕΚ είχε τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης, σκοράροντας νωρίς και μη διατρέχοντας κάποιον κίνδυνο στη συνέχεια.

Χειρότερα στο β'...
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Βλάχος έβγαλε τους Κωνσταντόπουλο και Παυλή για να βάλει τους Αραμπατζή και Φουρτάδο ενώ στο 53' βγήκε και ο Γροντής, που χτύπησε, για να περάσει ο Παπαδημητρίου. Το παιχνίδι συνεχιζόταν χωρίς ρυθμό, με τον Βλάχο να συνεχίζει τις αλλαγές βάζοντας τον Νικολιά αντί του Κοτσαρίδη, που είχε περάσει στο πρώτο ημίχρονο αντί του Ρίκκα.

Η ΑΕΚ δεν ένιωθε κάποια απειλή αλλά δεν μπορούσε και να απειλήσει καθώς γινόταν πολύ εύκολα το λάθος. Η ομάδα δεν κρατούσε την μπάλα, δεν την κυκλοφορούσε σωστά και συνέπεια αυτών να μην κάνει και φάση... Οχι ότι έκανε η Παναχαϊκή βέβαια, η οποία από το 70' κι έπειτα ανέβηκε στο γήπεδο και προσπάθησε να πιέσει για να κάνει κάποια ευκαιρία.

Δεν έκανε αλλά το γκολ το έβαλε, στο 82', όταν από λάθος του Μπουγαΐδη ο Σολάκης πάσαρε στον Βούρτση κι αυτός έκανε το 1-1 σε κενή εστία. Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα καθώς παρά τις όποιες προσπάθειες των Κιτρινόμαυρων στη συνέχεια, δεν άλλαξε κάτι...

Η σύνθεση της ΑΕΚ: Κωνσταντόπουλος (46' Αραμπατζής), Λαγός, Αρκούδας, Κουτρουμπής, Γιάγκο (81' Βλάχος), Μπουγαΐδης, Φούντας (75' Σταματής), Ρίκκα (38' Κοτσαρίδης, 62' Νικολιάς)), Παυλής (46' Φουρτάδο), Γροντής (53' Παπαδημητρίου, 78' Νικολόπουλος), Κουρέλλας (70' Φροξυλιάς).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα