Έρχεται Αθήνα ο Βιντιάδης

Έρχεται Αθήνα ο Βιντιάδης

Gazzetta team
Έρχεται Αθήνα ο Βιντιάδης

bet365

Εντός της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να φτάσει στην Αθήνα ο Δημήτης Βιντιάδης, ώστε να προχωρήσει το θέμα του ενδιαφέροντος του για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου τω μετοχών της ΑΕΚ.

Ο υποψήφιος... σωτήρας της Ένωσης θα βρίσκεται στην χώρα μας σε λίγες ημέρες, με σκοπό να «τρέξει» τις διαδικασίες σχετικά με την επικείμενη εμπλοκή του στον «Δικέφαλο». Ο Έλληνας εφοπλιστής αποτελεί αυτή την στιγμή την μοναδική ακτίδα φωτός στο τούνελ που βρίσκεται η ΑΕΚ και σύμφωνα με όσα ανέφερε στον Ανδρέα Δημητρέλο, θέλει να διαπιστώσει από κοντά την πραγματική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο σύλλογος.

Εξάλλου όπως έχει κάνει γνωστό σε περίπτωση που τα χρέη της Ένωσης ξεπερνούν τα 40 εκ. ευρώ, δεν πρόκειται να προχωρήσει το ενδιαφέρον του, την στιγμή που φέρεται να έχει ζητήσει και μία προθεσμία 60 ημερών, ώστε να πραγματοποιηθεί ο έλεγχος στα οικονομικά της ΠΑΕ.

Φυσικά το συγκεκριμένο διάστημα είναι πολύ μεγάλο, με δεδομένο την δεινή κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτή την στιγμή η ΑΕΚ, κάτι άλλωστε που του διεμήνυσαν και οι ιθύνοντες της ομάδας. Θεωρείται πάντως βέβαιο ότι θα γίνουν προσπάθειες από όλες τις πλευρές ώστε η υπόθεση να προχωρήσει με τους δυνατόν ταχύτερους ρυθμούς, αφού οι «ασπρόμαυροι» βρίσκονται αυτή την στιγμή στο... χείλος του γκρεμού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα