Ανανέωσε ο Γιάντσης

Ανανέωσε ο Γιάντσης

bet365

Την ανανέωση του συμβολαίου του Δημήτρη Γιάντση γνωστοποίησε η ομάδα της Κέρκυρας, μέσα από επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του συλλόγου.

Κάτοικος Κέρκυρας θα είναι για τα επόμενα δύο χρόνια ο Δημήτρης Γιάντσης, καθώς όπως ανακοίνωσε και επίσημα η ΠΑΕ, ο νεαρός επιθετικός υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τους Φαίακες.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την καριέρα του από από τις ακαδημίες του Μακεδονικού Γρίβας, ενώ το 2003 μετακόμισε στις αντίστοιχες του Ηρακλή. Εκεί έμεινε για τρεις σεζόν και στην συνέχεια προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα όπου παρέμεινε 4 σεζόν, μετρώντας 56 συμμετοχές και και 8 τέρματα. Από το 2010 αγωνίζεται στην Κέρκυρα, η οποία δείχνει να τον στιρίζει και να τον υπολογίζει και γι' αυτό ανανέωσε και την συνεργασία μαζί του.

Η ανακοίνωση της Κέρκυρας
Η ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα ανακοινώνει ότι ο ποδοσφαιριστής, Δημήτρης Γιάντσης, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα μας, διάρκειας ενός έτους. Ο Γιάντσης, για την προσεχή αγωνιστική σεζόν, πήρε τη φανέλα με το Νο 19.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα