Σενάρια για εφοπλιστές στην ΑΕΚ

Σενάρια για εφοπλιστές στην ΑΕΚ

Gazzetta team
Σενάρια για εφοπλιστές στην ΑΕΚ

bet365

Προσπάθεια να βγει η ΑΕΚ από το οικονομικό της τέλμα γίνεται από τρεις Έλληνες εφοπλιστές, η οποία βρίσκονται σε αναζήτηση κι ενός τρίτου «συμπαίκτη». Άμεσα αναμένονται εξελίξεις...

Ενδιαφέρον για να συμμετάσχουν ενεργά με τα κοινά της ΠΑΕ ΑΕΚ έχουν δείξει Έλληνες οικονομικοί παράγοντες, οι οποίοι φέρονται μάλιστα να έχουν ήδη συγκεντρώσει ένα ποσό της τάξης των 2,5 εκ. ευρώ, όπως αναφέρει το «aek365».

Τα χρήματα ωστόσο αυτά, δεν είναι αρκετά για να προσφέρεουν στην Ένωση κάτι περισσότερο από μία... φιάλη οξυγόνου, κάτι που γνωρίζουν όλοι πολύ καλά. Καθοριστικό άλλωστε ρόλο για να προχωρήσει το θέμα, θα διαδραματίσει και το να μπουν σε νέα ρύθμιση οι οφειλές της ΠΑΕ.

Για να γίνει ωστόσο η τελική κίνηση των εφοπλιστών, θα πρέπει να βρεθεί και ο ξένος επενδυτής τον οποίο αναζητούν, με σκοπό τα κεφάλαιά τους να φτάσουν συνολικά στα 10 εκ. ευρώ. Αυτό άλλωστε είναι το ποσό που χρειάζεται ο «Δικέφαλος» για να βγάλει την φετινή σεζόν και να αντιμετωπίσει τις βραχυπρόθεσμες και μεσοπρόθεσμες ανάγκες του.

Σύμφωνα με κάποιες πηγές, ο ένας εκ των τριών εφοπλιστών, είναι ο γιος του Βασίλη Βιντιάδης, η οικογένεια του οποίου έχει σχέσεις και με επιχειρηματικό λόμπι του Λονδίνου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα