Πάει και για δεξί μπακ ο ΟΦΗ

Πάει και για δεξί μπακ ο ΟΦΗ

Πάει και για δεξί μπακ ο ΟΦΗ

bet365

Ένα δεξιό οπισθοφύλακα αναζητά ο ΟΦΗ, που θα μπορεί να βοηθήσει άμεσα την ομάδα μέχρι τουλάχιστον να επιστρέψει ο Μπούρμπος. Έχει ήδη βρεθεί ο πρώτος υποψήφιος από Αναστόπουλο και Μαχλά.

Σε αναζήτηση μίας αξιόπιστης λύσης για το δεξί άκρο της άμυνας είναι οι άνθρωποι του ΟΦΗ, καθώς είναι φανερό πως υπάρχει μεγάλο κενό στην συγκεκριμένη θέση, γεγονός που φάνηκε και στο γήπεδο καθώς καμία από τις επιλογές δεν ικανοποίησε.

Ο Μπούρμπος που επανέρχεται τις επόμενες ημέρες στις προπονήσεις της ομάδας, δεν μπορεί να υπολογίζεται άμεσα καθώς προέρχεται από μία μεγάλη περίοδο που ήταν εκτός και θα χρειαστεί αρκετό καιρό για να επανέλθει σε αγωνιστική φόρμα.

Από την άλλη, οι δοκιμές που έχει κάνει μέχρι στιγμής ο Νίκος Αναστόπουλος δεν έχουν ικανοποιήσει, καθώς οι Ζαχαράκης, Κολιακουδάκης δεν είναι έτοιμοι, ενώ ο Μονιάκης έδειξε έξω από τα νερά του καθώς δεν είναι αυτή η θέση του.

Έτσι, ο τεχνικός των Κρητικών είναι σε επικοινωνία με τον Νίκο Μαχλά προκειμένου να αποκτηθεί ένας παίκτης έτοιμος να βοηθήσει... σήμερα και σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώτος στόχος έχει ήδη εντοπιστεί, με τους δύο ισχυρούς άνδρες να δουλεύουν πυρετωδώς, χωρίς όμως να αφήνουν να διαρρεύσει προς τα έξω το παραμικρό.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα