Σεφτέ για Παπάζογλου

Σεφτέ για Παπάζογλου

Φώτης Καρακούσης
Σεφτέ για Παπάζογλου

bet365

Λογαριασμό έστω και σε φιλικό αγώνα άνοιξε ο Θανάσης Παπάζογλου. Ο νεαρός επιθετικός πέτυχε το πρώτο από τα 4 γκολ του ΟΦΗ στο 4-1 επί του Ρούβα

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του (έστω και αν αρχικά ήταν ανεπίσημες), με τον ΟΦΗ ο Θανάσης Παπάζογλου. Ο νεαρός επιθετικός άνοιξε το σκορ στην εύκολη επικράτησε των «ασπρόμαυρων» επί του Ρούβα με 4-1 και σίγουρα άφησε ικανοποιημένους τους ανθρώπους της ομάδας, όχι μόνο για το γκολ, αλλά για την συνολική του παρουσία.

Οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου, ανέβασαν ρυθμούς και ειδικά από την στιγμή που ισοφαρίστηκαν στο σκορ. Μάλιστα θα μπορούσαν να είχαν πετύχει ακόμα περισσότερα τέρματα. Για τους νικητές δεν αγωνίστηκαν οι Καμπάνταης, Μπούρμπος, Περογαμβράκης και φυσικά ο Ματίας Βερόν του οποίου η παραμονή ανακοινώθηκε χθες.

Όσον αφορά το ματς, όπως αναφέραμε το σκορ άνοιξε στο 13' ο Παπάζογλου με διαγώνιο σουτ, ανοίγοντας και τον δικό του προσωπικό λογαριασμό με τα αντίπαλα δίχτυα. Τέσσερα λεπτά αργότερα οι αμυντικοί του ΟΦΗ έκαναν λάθος και ο Έκελμανς με δυνατό σουτ έφερε το ματς στα ίσια.

Από εκείνο το σημείο και μέχρι το 28' που ο Μονιάκης έκανε το 2-1, οι νικητές είχαν ευκαιρίες για ακόμα περισσότερα γκολ, χωρίς όμως να καταφέρουν να το πετύχουν. Δύο λεπτά πριν το πρώτο μισάωρο όμως, ο Μονιάκης με σουτ έξω από την περιοχή έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Στο αμέσως επόμενο λεπτό μπήκε το καλύτερο τέρμα της αναμέτρηση με τον Ροβύθη να στέλνει από μακριά την μπάλα στο γάμα του Λυράκη και να κάνει το 3-1.

Στο δεύτερο μέρος και μετά τις πολλές αλλαγές που έγιναν, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, ωστόσο και πάλι ο ΟΦΗ είχε τις ευκαιρίες για ακόμα περισσότερα τέρματα. Μία από αυτές καρποφόρησε με τον Ανωγειανάκη να κάνει την σέντρα και τον Κολιακουδάκη με κεφαλιά να διαμορφώνει το τελικό 4-1.

ΟΦΗ: Γουναρίδης (41' Σαχσανίδης), Μονιάκης, Βάντο (52' Κολιακουδάκης), Χαριτωνίδης (41' Ζαχαράκης), Σόουζα (65' Δαμιανάκης), Ροβύθης(41' Ανωγειανάκης), Μπανούσης, Ζορμπάς (52' Νύχταρης), Καπουράνης (56' Παπαδιός), Παπάζογλου, Βιτώρος (41' Χατζηκοσμάς).


ΡΟΥΒΑΣ: Λυράκης, Κίτσος, Τζιράκης, Κορδονούρης(70 Μπριλάκης), Ανυφαντάκης, Πετράς, Ταβλαδωράκης, Γκονζάλες, Έλκεμανς, Αντωνάκης, Φουκαράκης.
Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι Καλομοίρης, Ιερωνυμάκης, Ντελία, Κορδονούρης (70' Μπριλάκης), Σεντεμέντες, Χατζάρας (76' Χαλκιαδάκης), Πετράς (55' Λουμπάκης), Χατζηανδρέου, Σκουτέλης (72' Κοτχαχρήστος), Χατζηγεωργαλής, Μαραγκάκης (72' Παναγιωτίδης).

ΥΓ: Η φωτογραφία είναι από την ιστοσελίδα www.gentikoule.gr

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα