«Μοιάζει με Λέτο ο Λόρενς»

Gazzetta team
«Μοιάζει με Λέτο ο Λόρενς»

bet365

Με τον Σεμπάστιαν Λέτο παρομοίασε ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, Λίαμ Λόρενς, τονίζοντας ότι δεν θα δυσκολευτεί να προσαρμοστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ που γνωρίζει τον Ιρλανδό μέσο από την συνύπαρξή τους στα αγγλικά γήπεδα, ξεκαθάρισε με δηλώσεις του στον «Libero 107,4» ότι πρόκειται για μία καλή μεταγραφή, ενώ ανέφερε πως έχει πολλά κοινά χαρακτηριστικά και με τον Λέτο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κωνσταντόπουλος:

Για τις ικανότητες του Λίαμ Λόρενς: «Πρόκειται για μία πολύ καλή μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ. Είναι έμπειρος και αρκετά καλός στη θέση του. Έχει όλα τα αγγλικά χαρακτηριστικά, καλό δεξί πόδι και στην Αγγλία, ήταν αυτός που εκτελούσε τα πέναλτι. Έχει συνηθίσει στον πιο γρήγορο τρόπο παιχνιδιού της Αγγλίας, οπότε δε θα δυσκολευτεί να προσαρμοστεί στο πιο αργό ελληνικό πρωτάθλημα».

Για το κίνητρο του παίκτη να έρθει στην Ελλάδα: «Ειλικρινά δε μπορώ να το γνωρίζω αυτό. Ισως ήθελε να αλλάξει παραστάσεις μετά από τόσα χρόνια στην Αγγλία, σίγουρα και το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται στο Europa League, δίνει ένα έξτρα κίνητρο».

Για αυτά που θα αντιμετωπίσει στην Ελλάδα: «Έχει διαφορετική κουλτούρα, σίγουρα. Εχει μεγαλώσει διαφορετικά, αλλά δε νομίζω να δυσκολευτεί να καταλάβει τι συμβαίνει εδώ. Θα τον βοηθήσουν και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, σε αυτό».

Για το ποιον παίκτη από το ελληνικό πρωτάθλημα θυμίζει: «Αν ο Λέτο έπαιζε από δεξιά, θα έλεγα ότι μοιάζουν πολύ. Εχουν ίδιο σωματότυπο και χαρακτηριστικά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα