«Ποτέ δεν έβρισα τον Βλάχο»

«Ποτέ δεν έβρισα τον Βλάχο»

Γιώργος Φραδελάκης
«Ποτέ δεν έβρισα τον Βλάχο»

bet365

Στην διάψευση των δημοσιευμάτων που τον ήθελαν να έχει επεισόδιο στην προπόνηση της Δευτέρας με τον Βαγγέλη Βλάχο, προχώρησε ο Γιάννης Κοντοές, τονίζοντας πως ουδέποτε έβρισε τον προπονητή του.

Ο άσος της ΑΕΚ έκανε λόγο στην τοποθέτησή του για διαστρέβλωση της πραγματικότητας, υποστηρίζοντας πως ό,τι έγινε χθες στα Σπάτα οφείλεται σε μία παρεξήγηση. Παράλληλα αναφέρει ότι ο Βαγγέλης Βλάχος δεν τον έδιωξε ποτέ από την προπόνηση της Ένωσης, εκφράζοντας την απορία του για τον τρόπο που μεταφέρθηκε το θέμα στον Τύπο.

Αναλυτικά η δήλωση του Κοντοέ:

«Κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης πήγα στο γυμναστήριο λόγω κούρασης εξαιτίας του τραυματισμού που αντιμετώπιζα, από λάθος συνεννόηση.

Ειδοποιήθηκα από τον γυμναστή της ομάδας, επέστρεψα στο γήπεδο μίλησα με τον κ. Βλάχο, μου εξήγησε τι ακριβώς έπρεπε να κάνω και εκεί έληξε το θέμα. Ουδέποτε έβρισα τον προπονητή μου ούτε εκείνος με έδιωξε από την προπόνηση.

Πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω τον διαστρεβλωμένο τρόπο με τον οποίο μεταφέρθηκε στον Τύπο το συγκεκριμένο γεγονός και ποιον σκοπό εξυπηρετούσε. Η ΑΕΚ είναι πολύ μεγάλη ομάδα, αυτή την εποχή αντιμετωπίζει προβλήματα που εύχομαι να ξεπεράσει.

Εμείς οι ποδοσφαιριστές της είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε το καθήκον μας με σεβασμό προς το όνομα και την ιστορία της».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα