Κοντά σε Ουντότζι ο Πλατανιάς

Φώτης Καρακούσης
Κοντά σε Ουντότζι ο Πλατανιάς

bet365

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Σαλόζε Ουντότζι βρίσκεται ο Πλατανιάς, με τις επαφές να έχουν προχωρήσει σε σημαντικό βαθμό. Από το... σκάνερ του Χατζηνικολάου θα περάσει ο Σαλαζάρ και αν πείσει θα μείνει.

Οι μεταγραφικές κινήσεις για τον Πλατανιά συνεχίζονται με τους Χανιώτες να θέλουν να δημιουργήσουν μια ομάδα που θα καταφέρει να παραμείνει στην Σούπερ Λίγκα, όπου θυμίζουμε φέτος θα παίξει για πρώτη φορά στην ιστορία της. Οι Κρητικοί βρίσκονται κοντά στην απόκτηση του Νιγηριανού μεσοεπιθετικού, γνωστού μας από τον ελληνικό πρωτάθλημα Σαλόζε Ουντότζι.

Ο 26χρονος Ουντότζι για δύο χρόνια έπαιξε στον Αστέρα Τρίπολης, όπου και σε 49 συμμετοχές είχε 5 τέρματα. Μετά την Τρίπολη πήγε στην Πλοέστι και την Μπρασόβ και όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψει στην Ελλάδα αυτή την φορά για τον Πλατανιά. Το θετικό για τους Κρητικούς είναι πως ο παίκτης έχει βουλγαρικό διαβατήριο και δεν θα πιαστεί ως ξένος.

Εκτός από τον Ουντότζι με τον οποίο οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει σε αρκετά μεγάλο βαθμό, από το μικροσκόπιο του Γιάννη Χατζηνικολάου θα περάσει τις επόμενες μέρες ο 17χρονος επιθετικός από την Βενεζουέλα Αντρές Πέδρο Σαλαζάρ. Αν ο μικρός πείσει πως μπορεί να βοηθήσει τότε θα αποκτηθεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα