Χωρίς κόσμο και με Ρούβα

Χωρίς κόσμο και με Ρούβα

Φώτης Καρακούσης
Χωρίς κόσμο και με Ρούβα

bet365

Μετά τον αγώνα με την Επισκοπή, ο ΟΦΗ θα δώσει και νέο φιλικό κεκλεισμένων των θυρών, αυτό με τον Ρούβα που θα διεξαχθεί αύριο Τρίτη (18:30). Επιστροφή με διπλή προπόνηση μετά το ρεπό.

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται τα φιλικά παιχνίδια για τον ΟΦΗ. Οι Κρητικοί το Σάββατο έπαιξαν με την Επισκοπή σε ένα ματς που το σημαντικό είναι η επιστροφή του Λεωνίδα Καμπάνταη και αύριο Τρίτη θα αγωνιστούν απέναντι στον Ρούβα (18:30) στις εγκαταστάσεις του ΒΑΚ. Και αυτή την αναμέτρηση όμως δεν θα μπορέσουν να την παρακολουθήσουν οι φίλοι της ομάδας μιας και θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Όσον αφορά τις προπονήσεις, μετά το Κυριακάτικο ρεπό, το οποίο και τίμησαν δεόντως, οι παίκτες του ΟΦΗ επέστρεψαν στις προπονήσεις με το πρόγραμμα να έχει και πρωινή και απογευματινή. Το πρωί το βάρος έπεσε στα βάρη και στις ασκήσεις στο γυμναστήριο, ενώ το απόγευμα θα υπάρχει γήπεδο και τακτική. Το θετικό είναι πως δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα και οι Νίκος Αναστόπουλος έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα