«Συνεχίζουν Ελλάδα τα αδέρφια Σερφά»

Δημήτρης Τομαράς
«Συνεχίζουν Ελλάδα τα αδέρφια Σερφά»

bet365

Τα γαλλικά ΜΜΕ κάνουν ειδική μνεία στο γεγονός ότι τα αδέρφια Σερφά θα αγωνίζονται στην Ελλάδα τη νέα χρονιά με τον Σοφιάν να έχει κλείσει στον Πανθρακικό και τον Βαλίντ στην Καλλονή.

Οι δύο Γαλλοαλγερινοί βρήκαν το ποδοσφαιρικό τους... καταφύγιο στην χώρα μας. Ο μεγάλος αδερφός, Σοφιάν (27 ετών, στόπερ) υπέγραψε στον Πανθρακικό ως δανεικός για έναν χρόνο από την Ομόνοια.

Θα έχει την ευκαιρία -όπως γράφουν και τα γαλλικά ΜΜΕ- ν' αντιμετωπίσει σε επίπεδο Σούπερ Λίγκας τους Γαλλοαλγερινούς Ραφίκ Τζιμπούρ και Τζαμέλ Αμπντούν. Ο μικρότερος Βαλίντ (26 ετών, ακραίος αμυντικός) υπέγραψε για έναν χρόνο στην Καλλονή. Έτσι θα μετάσχει στο πρωτάθλημα της Football League.

Οι Γάλλοι στέκονται κυρίως στην ευτυχή για τα δύο αδέρφια συγκυρία. Και αυτό διότι θα παίζουν ποδόσφαιρο στην ίδια χώρα και θα μπορούν να βρίσκονται κάποιες φορές. «Τα αδέρφια Σερφά συνεχίζουν την καριέρα τους στην Ελλάδα, κάτι θετικό για τους ίδιους», τονίζεται ανάμεσα στ' άλλα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα