Ραντεβού με Τσιρίλο στον ΟΦΗ

Ραντεβού με Τσιρίλο στον ΟΦΗ

Gazzetta team
Ραντεβού με Τσιρίλο στον ΟΦΗ

bet365

Βαλίτσες για... Αθήνα ετοιμάζει ο Μάνθος Πουλινάκης στον ΟΦΗ, ώστε να συναντηθεί με τον Μπρούνο Τσιρίλο και να μπει στην τελική ευθεία το θέμα της μεταγραφή του στην ομάδα του Ηρακλείου.

Ο Ιταλός αμυντικός βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας των Κρητικών εδώ και μερικό διάστημα, όπου οι άνθρωποι των Ομιλιτών να βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία με τον παίκτη για να τον πείσουν να δεχτεί την πρότασή τους.

Επιθυμία βέβαια των Κρητικών είναι να τελειώσει το δυνατόν γρηγορότερο το συγκεκριμένο σίριαλ και γ' αυτό τον λόγο ο πρόεδρος του συλλόγου θα βρεθεί στην Αθήνα στα επόμενα 24ωρα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πατρίς», για να τα πει από κοντά με τον πρώην άσο του ΠΑΟΚ.

Τα πάντα πλέον αναμένεται να ξεκαθαρίσουν στην συνάντηση του παίκτη με τον παράγοντα των «ασπρόμαυρων».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα