«Κλοπή» Τσουκαλά από ΠΑΣ!

Gazzetta team
«Κλοπή» Τσουκαλά από ΠΑΣ!

bet365

«Σφήνα» στην μεταγραφή του Σταύρου Τσουκαλά στην ΑΕΚ μπήκε ο ΠΑΣ, ανακοίνωσε την απόκτηση του ταλαντούχου άσου, ο οποίος φερόταν να έχει συμφωνήσει με την Ένωση!

Σε μία πολύ σημαντική μεταγραφή προχώρησαν οι άνθρωποι των Ηπειρωτών, παίρνοντας μέσα πραγματικά από τα χέρια της Ένωσης τον πρώην μέσο του ΠΑΟΚ. Μπορεί ο Τσουκαλάς να βρισκόταν όπως όλα έδειχναν τις τελευταίες ημέρες μία... ανάσα από τον «Δικέφαλο», ο παίκτης ωστόσο βρέθηκε στα Γιάννινα και υπέγραψε με τον ΠΑΣ!

Αξιοσημείωτο μάλιστα ότι η πρόταση που έχει καταθέσει ο «Άγιαξ της Ηπείρου», φέρεται να είναι μικρότερη οικονομικά από εκείνη της ΑΕΚ.

Μάλιστα, μαζί με τον Τσουκαλά ο ΠΑΣ ανακοίνωσε και την απόκτηση πέντε ακόμα παικτών. Ο λόγος για τους Μπράνα Ίλιτς, Γιώργο Νικλητσιώτη, Σίμο Ρουμπουλάκου και Πέτρο Τοπούζη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα

Η Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών:

1. BRANA ILIC

Γεννήθηκε τις 16/02/1985. Την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε με την φανέλα της FC AKTOBE (Καζακστάν) ως δανεικός από την VOJVODINA(Σερβία). Υπέγραψε για δυο χρόνια.

2. ΝΙΚΛΗΤΣΙΩΤΗ ΓΕΩΡΓΙΟ

Ημ. Γέννησης: 23/03/1991. Προηγούμενη ομάδα: HELMONEL SPORT (Ολλανδία). Διάρκεια συμβολαίου: δυο έτη.

3. ΡΟΥΜΠΟΥΛΑΚΟΥ ΣΙΜΟ

Γεννήθηκε στο Αργυρόκαστρο Αλβανίας τις 30 Δεκεμβρίου 1991. Προέρχεται από την ομάδα της Καλαμάτας(Football league 2). Υπέγραψε για τρία χρόνια.

4. ΤΟΠΟΥΖΗ ΠΕΤΡΟ

Ο υψηλόσωμος επιθετικός γεννήθηκε στην Κατερίνη τις 12/07/1991. Την προηγούμενη χρονιά αγωνιζόταν με την φανέλα του Τύρναβου. Το συμβόλαιο του με την ομάδα μας έχει ισχύ δυο χρόνια.

5. ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΣΤΑΥΡΟ

Ο γεννηθείς 23/05/1988 πρώην άσος του Π.Α.Ο.Κ. συμφώνησε να φοράει τον Ταύρο στην φανέλα για δυο έτη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα