Κούτσι: «Μπορούμε στις 2-3 πρώτες θέσεις»

Κούτσι: «Μπορούμε στις 2-3 πρώτες θέσεις»

Νίκος Τσιώκος
Κούτσι: «Μπορούμε στις 2-3 πρώτες θέσεις»

bet365

Ο Νιάζι Κούτσι εμφανίστηκε αισιόδοξος σε συνέντευξή του ότι ο Ατρόμητος μπορεί να... χτυπήσει τις 2-3 πρώτες θέσεις, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Έπειτα από την πολύ καλή περσινή πορεία του Ατρομήτου, ο Νιάζι Κούτσι πιστεύει ότι οι Περιστεριώτες μπορούν να... χτυπήσουν τις 2-3 πρώτες θέσεις, όπως δήλωσε σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα transfermarkt.de. «Ήρθα σε μία πολύ οργανωμένη ομάδα, με εξαιρετική φιλοσοφία και στόχο να προοδεύει σταδιακά.

Προσωπικός μου στόχος είναι να διατηρήσω την απόδοσή μου στα περσινά επίπεδα και να βελτιωθώ. Είχα πολλές προτάσεις από το εξωτερικό, αλλά η οικογένειά μου κι εγώ προσαρμοστήκαμε καλά στην Αθήνα, μας αρέσει πολύ εδώ και είναι μία όμορφη πόλη. Είναι μεγάλη αλλαγή να μετακομίζεις σε άλλη χώρα και δεν είναι εύκολο όταν έχεις οικογένεια.

Επίσης υπάρχει ρίσκο γιατί πας σε ένα νέο περιβάλλον, ένα νέο πρωτάθλημα με διαφορετικούς ανθρώπους. Ήταν πολύ πιο εύκολο να αλλάξω ομάδα και να μείνω στην Αθήνα. Ξέρω καλά το πρωτάθλημα και τώρα θέλω να βελτιωθώ για να κληθώ στην Εθνική ομάδα. Ο Ατρόμητος ήταν η ομάδα που με ήθελε περισσότερο.

Έπαιξε ρόλο στην απόφασή μου και το γεγονός ότι παίζει στην Ευρώπη. Κάθε παίκτης θέλει να παίζει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και μεγάλος στόχος μας είναι η πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Έχουμε καλή ομάδα και ποιοτικούς παίκτες, το κλίμα είναι εξαιρετικό και η διοίκηση έχει κάνει πολύ καλή δουλειά», ήταν τα πρώτα λόγια του για να ρωτηθεί αν ο Ατρόμητος μπορεί να μπει... σφήνα στις ομάδες της κορυφής.

«Την περασμένη σεζόν ο Ατρόμητος έκανε πολύ καλή πορεία, αλλά ξέρουμε πως είναι δύσκολο να ακολουθήσουμε τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό γιατί έχουν μεγαλύτερη οικονομική ευχέρεια. Πλέον έχουμε στον πάγκο μας τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, έναν προπονητή που ξέρει από πρωταθλητισμό και το έχει δείξει με διαφορετικές ομάδες. Μπορούμε να διεκδικήσουμε να είμαστε στις 2-3 πρώτες θέσεις», απάντησε.

Τέλος, μίλησε και για την πρώτη του σεζόν στη Σούπερ Λιγκ με τον Πανιώνιο και δήλωσε ικανοποιημένος, αν και θα ήθελε να πετύχει κι άλλα γκολ. «Είμαι ικανοποιημένος από τη χρονιά που έκανα στον Πανιώνιο. Είχα έρθει έχοντας ήδη 25 συμμετοχές στη Φινλανδία και αμέσως άρχισα να παίζω. Ίσως θα μπορούσα να είχα πετύχει κι άλλα γκολ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα