Βοιωτός ο Πόι (pic)

Νίκος Τσιώκος
Βοιωτός ο Πόι (pic)

bet365

Στον Λεβαδειακό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μάουρο Πόι, την απόκτηση του οποίου ανακοίνωσαν οι Βοιωτοί για δυο χρόνια, αφού οι δυο πλευρές τα βρήκαν στο οικονομικό κομμάτι.

Τέλος καλό, όλα καλά για τον Λεβαδειακό και τον Μάουρο Πόι. Οι δυο πλευρές είχαν διαφορές στο οικονομικό σκέλος, με τον παίκτη να έχει υψηλές απαιτήσεις, ωστόσο τα βρήκαν και κατέληξαν σε συμφωνία. Έτσι, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο για δυο χρόνια με την ομάδα της Λιβαδειάς και οι Βοιωτοί ανακοίνωσαν την απόκτησή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Λεβαδειακός

Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Mauro Poy. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου παρουσία του τεχνικού διευθυντή της ομάδας κ. Φαράντου και του διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Κασναφέρη υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα 2 έτη.

Ποιος είναι

Γεννημένος στις 2 Ιουλίου 1981 στο Ροζάριο ο Μάουρο Πόι ξεκίνησε την καριέρα του από την τοπική ομάδα της πόλης, τη Ροζάριο Σεντράλ το 2001 (4 συμμετοχές) και πέρασε από Ρασίνγκ ντε Κόρδομπα (2004-2005 46 συμμετοχές, 5 γκολ) και Γοδόι Κρουζ (2005-2007 68 συμμετοχές, 11 γκολ) πριν έρθει στη χώρα μας για λογαριασμό της Ξάνθης το 2007. Στη Σκόντα αποτέλεσε γρήγορα σημαντική μονάδα για το σύλλογο και ήταν μέχρι και τη σεζόν που μας πέρασε. Με τους ακρίτες σημείωσε 17 τέρματα σε 115 ματς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα