Τσιρίλο: «Εξελίξεις τις επόμενες ημέρες»

Τσιρίλο: «Εξελίξεις τις επόμενες ημέρες»

Νίκος Τσιώκος
Τσιρίλο: «Εξελίξεις τις επόμενες ημέρες»

bet365

Ο Μπρούνο Τσιρίλο αποκάλυψε, σε δηλώσεις του, ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρχουν εξελίξεις για το αν θα συνεχίσει ή όχι την καριέρα του στον ΟΦΗ.

Σε συνεχή επικοινωνία με τον Μπρούνο Τσιρίλο είναι οι άνθρωποι του ΟΦΗ, που επιθυμούν να τον εντάξουν στο έμψυχο δυναμικό τους. Ωστόσο, ακόμα δεν έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη, κάτι που αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες, όπως αποκάλυψε ο Ιταλός αμυντικός σε δηλώσεις του στην τοπική ιστοσελίδα gentikoule.gr.

«Θα δούμε τι θα γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες. Αυτήν την στιγμή δεν μπορώ να πω τίποτα απολύτως. Γνωρίζω ότι με θέλει ο ΟΦΗ. Μιλάω με τους ανθρώπους της ομάδας. Είμαι πολλά χρόνια στην Ελλάδα και ξέρω ότι ο ΟΦΗ είναι μια καλή ομάδα με αρκετά καλό κόσμο.

Πρέπει να δούμε τι θα γίνει πρώτα με το οικονομικό κομμάτι. Γνωρίζω την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα και είμαστε συνεχώς σε συζητήσεις. Περιμένω ένα τηλεφώνημα από τον εκπρόσωπό μου, ώστε να αποφασίσουμε για το τι θα γίνει», ήταν τα λόγια του πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα