Παυλής: «Θα πάει καλά η ΑΕΚ»

Παυλής: «Θα πάει καλά η ΑΕΚ»

Gazzetta team
Παυλής: «Θα πάει καλά η ΑΕΚ»

bet365

Για την μάχη που δίνει να επιστρέψει στην ΑΕΚ μίλησε ο Μιχάλης Παυλής. Ο Έλληνας επιθετικός τόνισε χρειάζεται ενίσχυση και από έμπειρους παίκτες, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Novasports:

Για την παρουσία του στην προετοιμασία της ΑΕΚ: Καλύτερα από ποτέ δεν αισθάνομαι ότι είμαι. Μέρα με τη μέρα προσπαθώ να βελτιώνομαι και να δείχνω πράγματα στον προπονητή μου, έτσι ώστε να μου δοθεί η ευκαιρία να παραμείνω στην ομάδα. Αν είμαι εγώ σε καλύτερη κατάσταση από άλλους ποδοσφαιριστές στην ομάδα δεν είμαι εγώ αυτός που θα το κρίνει. Άλλη θα το κρίνουν. Εχω πάρα πολλά ακόμα να δώσω και θα προσπαθήσω το καλύτερο για την ομάδα μου.

Αν ήταν όνειρο του η επιστροφή του στην ΑΕΚ: Το όνειρο μου πιστεύω πως το έχω πραγματοποιήσει από τα 15 μου. Τη συγκεκριμένη στιγμή, με τα συγκεκριμένα προβλήματα που έχει η ομάδα, ήθελα να επιστρέψω στην ομάδα. Δεν τα κατάφερα να επιστρέψω ακόμα, αλλά ελπίζω να τα καταφέρω και να πάνε όλα καλά.

Αν έχει ταλέντο και ποιότητα αυτή η φουρνιά των νεαρών ποδοσφαιριστών που ανέβηκαν στην πρώτη ομάδα της ΑΕΚ: Ταλέντο και ποιότητα υπάρχει πάρα πολύ στην ομάδα. Ειδικά τα νεαρά παιδιά που έχουν ανέβει από τη δεύτερη ομάδα είναι καλοί ποδοσφαιριστές. Προσπαθούμε να βοηθήσουμε αυτά τα παιδιά, μαζί και εγώ που έχω κάποιες παραστάσεις παραπάνω, και πιστεύω πως θα πάμε πολύ καλά.

Αν χρειάζονται έμπειροι παίκτες δίπλα στους νεαρούς: Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Αυτή την στιγμή υπάρχουν κάποιοι ποδοσφαιριστές που διαθέτουν εμπειρία όπως είναι ο Λαγός, ο Γιάννης (Αραμπατζής), ο "Ντίμι", ο Σιαλμάς, ο Γκερέιρο, κάποιοι είναι και χρόνια στην ομάδα, διαθέτουν εμπειρία και παίζουν πολλά χρόνια ποδόσφαιρο. Ολοι μας πρέπει να παίρνουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε από αυτούς του ποδοσφαιριστές για να βοηθάμε τους εαυτούς μας πρώτα από όλα και μετά την ομάδα.

Αν βλέπει να γίνονται βήματα μπροστά στην ομάδα κάθε μέρα από την αρχή της προετοιμασίας μέχρι τώρα: Σας είπα πως μέρα με τη μέρα γινόμαστε καλύτεροι και ατομικά και ως σύνολο. Ο προπονητής δουλεύει ξεχωριστά με όλους τους ποδοσφαιριστές και όλοι μας παίρνουμε χρόνο συμμετοχής . Δίνει ευκαιρίες στα νεαρά παιδιά και πιστεύω ότι θα πάμε πάρα πολύ καλά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα