Μεταγραφικές αποκαλύψεις από Βλάχο

Μεταγραφικές αποκαλύψεις από Βλάχο

Gazzetta team
Μεταγραφικές αποκαλύψεις από Βλάχο

bet365

Ο προπονητής της ΑΕΚ έχει ζητήσει Φουρτάδο-Κουτρουμπή και περιμένει τους χειρισμούς της διοίκησης. Τι λέει για Μεχμέτι, Μιχάλη Παυλή αλλά και πως δικαιολογεί τους… πειραματισμούς του, σε θέσεις και πρόσωπα.

Προβληματισμένος και σε κάποιον βαθμό εκνευρισμένος (ο εκνευρισμός είχε να κάνει και με το θέμα Αγκιριμπά) για την κωλυσιεργία που παρατηρείται στα μεταγραφικά θέματα, παρά τις διαβεβαιώσεις που είχε πάρει εξ αρχής, παρουσιάστηκε ο Βαγγέλης Βλάχος. Ο τεχνικός της ΑΕΚ μίλησε μετά το παιχνίδι και τοποθετήθηκε για όλα τα ζητήματα που… καίνε αυτή τη στιγμή την ομάδα και κυρίως για τα μεταγραφικά θέματα, αποκαλύπτοντας μάλιστα τις εισηγήσεις του.

Ζήτησε Φουρτάδο-Κουτρουμπή

«Από την δεύτερη μέρα είχα πει ότι θέλω τον Φουρτάδο. Δεν ξέρω τι γίνεται με αυτό το θέμα. Είχα πει για τον Μάντζιο, δεν προχώρησε και επόμενος στόχος ήταν ο Φουρτάδο. Ζήτησα τον Κουτρουμπή. Ούτε με αυτή την περίπτωση γίνεται κάτι. Χρειάζομαι παίκτες. Βάζω εκεί τον Γροντή, που γνωρίζω πως δεν μπορεί να παίξει αυτή τη θέση, γιατί δεν έχω άλλον ποδοσφαιριστή», είπε αρχικά, ενώ ρωτήθηκε και για την περίπτωση του Μεχμέτι.

«Ναι, τον Μεχμέτι τον είδα σε dvd, με φάσεις πριν από δύο χρόνια όταν αγωνιζόταν στην Μάλμε. Τώρα δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι . Μου έστειλε ο κ. Τσιάρτας το dvd, όμως από αυτά που είδα δεν πρόκειται για έναν παίκτη που παίζει στην κορυφή. Τον είδα να παίζει ως δεύτερος επιθετικός και στα άκρα. Εγώ θα το επαναλάβω.

Δεν πρόκειται να χρεώσω την ΑΕΚ με μεταγραφή, ούτε ένα ευρώ για παίκτη που δεν ξέρω. Έχω κάνει τις εισηγήσεις μου και θα λογοδοτήσω για αυτές. Ζήτησα τον Αρκούδα και μου τον πήραν και ευχαριστώ πολύ. Είπα για τν Γιάγκο. Όμως για παίκτες που δεν ξέρω, δεν θα τους χρεωθώ εγώ αν δεν τους δοκιμάσω. Δεν χρεώνω την ΑΕΚ ούτε ευρώ», ενώ πρόσθεσε:

«Δεν έχω κάποιο παράπονο από τον κ. Μαύρο, τον κ. Τσιάρτα και τον κ. Δημητρέλο, πριν γίνει διευθύνων σύμβουλος, όμως κάποια πράγματα που πρέπει να γίνουν, δεν γίνονται. Δεν θέλω να μιλάω συνέχεια για μεταγραφές. Δεν θέλω να γίνομαι γραφικός, γιατί δεν ήμουν ποτέ. Είναι όμως κρίμα για την ΑΕΚ. Πραγματικά κρίμα», είπε εμφανώς στεναχωρημένος.

Τα καλύτερα για Παυλή

Στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας ο Βαγγέλης Βλάχος δουλεύει με τρεις επιθετικούς. Σταματής, Τσίτας και Παυλής, τη στιγμή που ο Δημήτρης Σιαλμάς δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημά του. Από τους συγκεκριμένους φορ, ο Βλάχος δείχνει να πιστεύει πολύ στον Μιχάλη Παυλή, για τον οποίο είπε χαρακτηριστικά: «Είναι σίγουρα ο πιο πλήρης επιθετικός που έχω. Όμως είναι πίσω σε φυσική κατάσταση και έχει κάποια παραπάνω κιλά. Μόλις είναι απολύτως έτοιμος, είναι μία πολύ καλή προσθήκη».

Δοκιμάζω τους πάντες… παντού

Με αφορμή την ερώτηση που δέχτηκε για το αν έμεινε ικανοποιημένος από την παρουσία του Γροντή στα αμυντικά χαφ, ο Βαγγέλης Βλάχος δικαιολόγησε την συγκεκριμένη κίνηση και αναφέρθηκε και σε άλλους… πειραματισμούς που κάνει: «Δεν ξέρω τι μεταγραφές θα γίνουν. Θα περιμένω μέχρι τελευταία στιγμή αλλιώς θα πολεμήσουμε με τα όπλα που έχουμε. Δεν τα παρατάω.

Για αυτό και βάζω παίκτες σε διάφορες θέσεις. Θα έχουμε πρόβλημα κατά τη διάρκεια της χρονιάς και για αυτό πειραματίζομαι για να ξέρω τι επιλογές μπορώ να έχω. Έβαλα τον Παυλή εξτρέμ και σε άλλα παιχνίδια χρησιμοποιώ τους παίκτες σε διαφορετικές θέσεις. Ο Τσαμουρλίδης είναι για μένα ευχάριστη έκπληξη. Όμως, εκτός από αριστερός μπακ θα πρέπει να μάθει να παίζει και άλλες θέσεις».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα