Με Μπαρτολίνι στην Πορτογαλία

Gazzetta team
Με Μπαρτολίνι στην Πορτογαλία

bet365

Μία σημαντική επιστροφή θα έχει ο Σάκης Τσιώλης στον επαναληπτικό αγώνα με την Μαρίτιμο, αφού ο μεγάλος απών του πρώτου παιχνιδιού, Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι τέθηκε ξανά στην διάθεσή του.

Στην πρωινή προπόνηση του Αστέρα Τρίπολης, ο έμπειρος τεχνικός υποδέχτηκε με μεγάλα χαμόγελα την επιστροφή του Αργεντινού αμυντικού στην δράση. Αυτό σημαίνει ότι θα βρεθεί ξανά στο κέντρο της οπισθοφυλακής των Αρκάδων στον επαναληπτικό αγώνα της Πέμπτης, όπου θα προσπαθήσει ο Αστέρας να πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ.

Από εκεί και πέρα ο Τσιώλης δοκίμασε για παρτενέρ του Μπαρτολίνι τον νεοαποκτηθέντα Σανκαρέ, κάτι που αν τελικά γίνει, θα φέρε εκ νέου τον Χουανίτο στην φυσική του θέση, στην μεσαία γραμμή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα