Μπαίνουν Ρώσοι στον ΠΑΣ!

Νίκος Τσιώκος
Μπαίνουν Ρώσοι στον ΠΑΣ!

bet365

Ο Γιώργος Χριστοβασίλης βρίσκεται κοντά στο να κλείσει συμφωνία με Ρώσους επιχειρηματίες, προκειμένου να μπουν στον ΠΑΣ Γιάννινα και η ομάδα να πάρει οικονομική ανάσα.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες από τα Γιάννινα, πρόκειται για την κοινοπραξία «Σίμος Food» και Ρώσων επιχειρηματιών, που δείχνουν έτοιμοι να βάλουν στον ΠΑΣ πόσο, το οποίο θα ξεπερνάει το ένα εκατομμύριο ευρώ. Έτσι, η κίνηση αυτή, αν όλα πάνε καλά και γίνει το deal, θα δώσει μεγάλη οικονομική ανάσα τόσο στον ισχυρό άνδρα του «Άγιαξ» όσο και στο σύλλογο.

Όσον αφορά τους Ρώσους, δραστηριοποιούνται στον κλάδο της παραγωγής τυριών και διαθέτουν αρκετά κεφάλαια, ενώ η εν λόγω κοινοπραξία κατέθεσε την πιο συμφέρουσα πρόταση για την αγοραπωλησία της γαλακτοβιομηχανίας «ΔΩΔΩΝΗ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα