Πήρε Ισπανό τερματοφύλακα η Βέροια

Πήρε Ισπανό τερματοφύλακα η Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Πήρε Ισπανό τερματοφύλακα η Βέροια

bet365

Τον 31χρονο Ισπανό τερματοφύλακα Τζόναθαν Λόπεζ Πέρεζ απέκτησε για 1+1 χρόνο η Βέροια, όπως γνωστοποίησε η ΠΑΕ με ανακοίνωσή της.

Σε μια ακόμα μεταγραφή προχώρησε η Βέροια, που δείχνει να προτιμά την εμπειρία. Συγκεκριμένα, η «βασίλισσα» του Βορρά ανακοίνωσε την απόκτηση του 31χρονου Ισπανού τερματοφύλακα, Τζόναθαν Λόπεζ Πέρεζ, με το συμβόλαιό του να έχει διάρκεια 1+1 χρόνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βέροια

Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Jonathan Lopez Perez για 1+1 χρόνο.

Ποιος είναι

Γεννημένος στις 16 Απριλίου το 1981, ο Τζόναθαν Λόπεζ Πέρεζ αγωνίστηκε τη σεζόν που μας πέρασε στην Μπούργκος, ομάδα τρίτης κατηγορίας της Ισπανίας, με την οποία είχε 11 συμμετοχές. Τη σεζόν 2010-2011 φόρεσε τη φανέλα της Ροκέτας, ομάδα επίσης τρίτης κατηγορίας στην ιβηρική χώρα, όπου είχε 25 εμφανίσεις. Επίσης, έχει εμπειρία και από τη Σεγκούντα Ντιβιζιόν, όπου την περίοδο 2008-2009 αγωνίστηκε με την Αλμπαθέτε (23 συμμετοχές).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα