«Ο Σίσιτς δε δέχτηκε την πρόταση»

«Ο Σίσιτς δε δέχτηκε την πρόταση»

Νίκος Τσιώκος
«Ο Σίσιτς δε δέχτηκε την πρόταση»

bet365

Η ΠΑΕ ΟΦΗ εξέδωσε ανακοίνωση για την περίπτωση της αποχώρησης του Μίρνες Σίσιτς και ξεκαθάρισε πως ο παίκτης δε δέχτηκε την πρόταση που του έγινε από τους Ομιλίτες.

Θέση για την αποχώρηση του Μίρνες Σίσιτς πήρε η ΠΑΕ ΟΦΗ, που εξέδωσε ανακοίνωση για όσα ακούγονται γύρω από το συγκεκριμένο θέμα. Ο κρητικός σύλλογος ξεκαθάρισε πως ο Σλοβένος απλά δε δέχτηκε την πρόταση που του έκαναν οι Ομιλίτες και πως ό,τι ακούγεται δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ

Προκειμένου να μην υπάρχει εσφαλμένη ενημέρωση για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Μίρνες Σίσιτς, η ΠΑΕ ΟΦΗ ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας, ότι στον ποδοσφαιριστή έγινε μια συγκεκριμένη πρόταση, μέσα στο οικονομικό πλάνο που έχει αποφασιστεί για την φετινή αγωνιστική περίοδο, την οποία ο ποδοσφαιριστής δεν δέχθηκε. Αυτή είναι η αλήθεια και οτιδήποτε άλλο αιωρείται, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, ούτε εκφράζει την θέση της ΠΑΕ.

H ΠΑΕ ΟΦΗ κάνει επίσης γνωστό ότι θα μείνει πιστή στο οικονομικό πλάνο που έχει καταρτίσει για όλες τις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, με μεγάλο στόχο την οικονομική εξυγίανση της εταιρίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα